Un bărbat din Galaţi
Actualitate, Featured

Un bărbat din Galaţi s-a sinucis în faţa apartamentului soţiei sale cu care era in divort

Un bărbat din Galaţi s-a sinucis chiar de Dragobete, în faţa apartamentului soţiei sale. Acesta s-a înjunghiat cu un cuţit, pentru că femeia nu a vrut să-i deschidă uşa.

Un bărbat s-a sinucis în faţa apartamentului soţiei sale. Scenele şocante s-au petrecut, miercuri, chiar de Dragobete, în Galaţi. Bărbatul s-a înjunghiat cu un cuţit pentru că soţia sa nu a vrut să-i deschidă uşa apartamentului.

Femeia le-a povestit jandarmilor că i-a fost teamă să îi deschidă pentru că ştia că are comportament violent, iar el i-ar fi transmis că se omoară.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Galaţi, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare în zona Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat, miercuri după-amiază, la o adresă din cartierul Micro 21 unde era semnalat un scandal în familie.

„Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în faţa uşii de intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuţit cu urme de sânge pe el. În acel moment jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj medical de urgenţă şi au trecut la efectuarea masajului cardiac. Totodată, a fost solicitată şi prezenţa echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că proprietara apartamentului în faţa căruia a fost găsit bărbatul le-a declarat jandarmilor că acesta este soţul său şi că ea a apelat la 112 să anunţe un scandal, deoarece bărbatul lovea cu putere în uşă să i se deschidă, ameninţând că se va sinucide dacă nu este primit în locuinţă.

„Femeia a mai declarat că nu a crezut în niciun moment că soţul va recurge la acest gest şi nu a deschis uşa deoarece se afla în casă împreună cu cei doi copii, iar bărbatul era cunoscut în familie ca având un comportament agresiv, motiv pentru care intentase acţiune de divorţ”, a mai transmis Jandarmeria Galaţi.

Jandarmii au menţionat că bărbatul avea un ordin de protecţie şi primise interdicţia de a se apropia de familie. Bărbatul a fost dus la spital, unde a murit.
Ancheta în acest caz este continuată de poliţişti.