Life

Un avocat dedicat cetatenilor europeni

Un roman care pleaca in strainatate va fi socat de raceala strainilor. Indiferent in ce pozitie ar fi,  el sufera fiindca nu poate comunica la fel de deschis ca in tara, ii vor lipsi prietenii si mai ales libertatea de aici, daca va ajunge in Israel sau intr-o tara araba. Diferentele culturale si legislative sunt socante.

Peste ele se suprapune sentimentul de instrainare. Legile tarii respective sunt stricte, iar romanul care ajunge acolo nu le stie pe toate. Poate a fost prevazator si a incercat sa isi faca temele, dar socul este ca un dus rece. Oare ce are de facut pentru a evita problemele neplacute? Este bine sa stie din timpurile bune in care nicio amenintare nu se contureaza la orizont ca rezolvare probleme penale Israel de catre avocat Samy Ilie este o certitudine.

Inaintea plecarii romanii obisnuiesc sa caute pe internet specialisti romani aflati in Israel care ar putea sa ii ajute in rezolvarea unor probleme: medicale, administrative, juridice, le copiaza datele de contact si in acest mod sunt pregatiti sa infrunte necunoscutul.

Samy Ilie poate fi cunoscut de toti cei care viziteaza site-ul sau web Si-law.ro.

Acolo se afla toate datele referitoare la parcursul sau profesional, dar si la problemele pe care le poate rezolva pentru toti cetatenii europeni.

Nascut in Romania el a dobandit un statut special in tara sa de adoptie, in Israel, datorita muncii titanice, pregatirii profesionale si tenacitatii. Oricat ar fi de greu un dosar, o cauza pentru care lupta, nu se da batut pana nu gaseste o rezolvare in favoarea celui care ii solicita ajutorul.

In afara cunostintelor stiintifice din domeniul juridic, Samy Ilie cunoaste perfect dreptul israelian si international si vorbeste perfect romana, engleza si ebraica, acestea fiind alte atuuri care stau la baza succeselor sale.

Datele de contact ale avocatului roman din Israel se gasesc pe site insotite de indemnul de a fi contactat in cazul unei urgente. De asemenea, specialistul precizeaza ca este dispus sa colaboreze cu toate casele de avocatura din Romania.

Citește și  Bomba asta sexy lucrează în Armata SUA! A fost numită «Femeia Minune» pe Instagram

Experienta sa s-a acumulat continu in urma pledoariilor din fata instantelor civile, penale si comerciale din Israel, dar si datorita functiilor si sarcinilor indeplinite pentru statul Israel. Specializarea in procesele penale se datoreaza perioadei in care a fost seful procuraturii, lucrand cu 15 echipe de procurori din Israel. Cu discernamant, bazandu-se pe legislatie, Samy Ilie a stiut sa negocieze pentru recunoasterea vinovatiei, pentru inchiderea unor dosare sau pentru punerea la punct a acuzarii sau a apararii, astfel incat adevarul si drepturile omului sa triumfe. O experienta de 33 de ani ca investigator si colaborator al politiei reprezinta o excelenta recomandare pentru ca defineste respectul de care se bucura avocatul roman in Israel.

Membru al Baroului Avocatilor din Israel, el cunoaste practicile tuturor instantelor din aceasta tara si a fost implicat direct in conducerea unor anchete grele in cazuri de crima si atentate la securitatea statului, anchete finalizate cu succes. Despre activitatea lui se vorbeste cu respect in Israel si in afara romanilor si cetatenilor europeni care il solicita pentru apararea drepturilor si cetatenii din Israel il angajeaza sa ii apere.

Lista serviciilor oferite de Samy Ilie este lunga, poate fi consultata pe site, dar pentru a veni in sprijinul romanilor care au nevoie de ajutorul sau, ei pot apela la avocatul roman pentru:

-consultanta sau reprezentare la Tribunalul penal in cazul celor care au avut probleme cu politia.

-consultanta inaintea anchetarii daca asupra persoanei respective planeaza acuzatiile de imigrare ilegala sau infractiune penala. Imigrarea ilegala este considerata un delict grav si se pedepseste drastic din cauza instabilitatii politice in statul Israel si a frecventei atentatelor teroriste. In aceste contexte oricine poate fi considerat suspect.

-eliberarea pe cautiune din arest sau comutarea arestului la domiciliu. Daca eliberarea pe cautiune nu este posibila, Samy Ilie ajuta la pregatirea clientului sau pentru ancheta care urmeaza. Pregatirea se realizeaza atat din punct de vedere juridic, cat si psihologic. Omul chiar si cand este nevinovat, stiindu-se singur printre strain si la dispozitia unor instante cu care nu poate comunica va avea un moral scazut, daca nu apare un aparator bine pregatit care sa il incurajeze si sa il sustina.

Citește și  Tu la ce vârstă ai făcut prima oară sex?!

-obtinerea unui certificat de buna purtare dupa ce cazul a for inchis de politie si fapta din cazier prescrisa.

-trimiterea unei cereri de gratiere adresata presedintelui. Samy Ilie a reusit sa obtina zeci de gratieri pentru cetateni europeni in acest fel. Scrisoarea este persuasiva, dar se bazeaza si pe invocarea unor articole de lege care au fost incalcate de catre instantele care au hotarat condamnarea.

-reprezentarea la Tribunalul care judeca incalcarile legilor de circulatie in cazul conducerii sub influenta drogurilor sau a bauturilor alcoolice si redobandirea permisului de conducere. Pierderea acestui document inseamna pierderea mobilitatii sau chiar a profesiei.

-consultanta juridica in absolut orice problema.

-apararea in cazul comiterii unor infractiuni de natura financiara, cum ar fi: falsificarea unor documente, trafic de influenta, mita, sustragerea de la plata impozitelor.

-reprezentarea unor companii in justitie, consultanta pentru companii.

Ideal ar fi ca romanii care pleaca sa lucreze sau sa se plimbe in Israel sa nu aiba probleme cu justitia, cu politia sau de natura penala. Se intampla insa uneori ca o suspiciune sa degenereze si sa se ajunga la anchetare sau la arest, iar in acele momente niciun roman nu trebuie sa fie singur.

Samy Ilie asteapta sa fie sunat de oriunde, sa intervina pentru a-i ajuta pe toti cei care au nevoie de experienta, de priceperea si de empatia sa.

 

blank