Life

Un automat mai neobisnuit la Victoriei. Ce credeti ca vinde ?

Un automat mai neobisnuit la Victoriei. Ce credeti ca vinde ?

blankDupa ce proiectul cartilor, legate cu lanturi, din metroul Bucurestean a luat sfarsit dupa numai 2 zile, un nou proiect s-a declansat luni.

In jur de 300 de carti au fost legate in metrou, cu lanturi, dar acestea nu au rezistat mai mult de 2 zile. Avand in vedere ca si alte 300 de carti au fost furate din autobuze, proiectul a fost un esec total, nu numai din cauza cartilor, dar se pare ca au disparut si lanturile.

Dar initiatorii proiectului si-au luat inima in dinti si au declansat, luni, cel de-al doilea proiect. 

Cartile sunt expuse intr-un automat, precum cel care vinde sucuri si apa, iar metoda de cumparare este aceeasi. Introduci suma in automat, tastezi codul cartii si nu mai ramane decat sa faci loc in biblioteca ta unui nou volum.

In drum spre serviciu sau de astazi chiar spre scoala, te poti opri la unul dintre automatele de la Victoriei sa iti cumperi cartea preferata. 

Calatorii s-au aratat multumiti de noua initiativa. Spre exemplu, doamna Ramona ne-a spus ca citeste o carte pe saptamana, iar din biblioteca nu i-a mai ramas nimic: “Am in biblioteca 100 si ceva de romane, le-am citit pe toate, ador sa citesc, acum ma grabesc, dar cand ma voi intoarce nu voi rata ocazia si voi cumpara”.

 
blank