Actualitate, Stiri

Uite cum se joacă micul Hercule cu frăţiorul lui

Jocul preferat al piticilor culturişti este skandenberg-ul

Hercule2

„Micul Hercule”, Giuliano Stroe, si fratiorul sau, Claudio, au devenit protagonistii unui nou viral pe internet in care apar in timp ce-si disputa suprematia in skandenberg.

Hercule1

Familia micutului culturist, Giuliano Stroe, care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai puternic copil din lume, nu se dezice si face spectacol pe internet cu provocari dintre cele mai diverse!

Hercule

Iulian Stroe, capul familiei, este cel care dirijeaza toate actiunile, iar ultima dintre ele ii are ca protagonist pe Giuliano, supranumit “micul Hercule”, si fratiorul lui, Claudio. Cei doi sunt pusi la aceeasi masa unde disputa o partida de skandenberg, la care se incordeaza din toti muschii, si la care toti asista curiosi de pe margine pentru a vedea cine castiga.

Cei doi fratiori reusesc sa se impuna, pe rand, dupa ce Claudio a fost invins la inceput partidei de fratiorul sau mai celebru.

In familia Stroe toata lumea este obligata sa faca miscare. Asa ca dupa ce a vazut ca baietelul lui a facut senzatie pe internet dupa ce si-a incordat muschii prin exercitii foarte solicitante, total neindicate pentru varsta lui, Iulian Stroe, tatal “micului Hercule” a mai copt un plan.

Hercule mama

Nu s-a multumit sa-si puna doar baietii la munca, sa traga de fiare, si si-a scos si sotia la inaintare, obligand-o sa faca miscare in sala de forta improvizata intr-una din camerele lor. Imbracata sport, femeia s-a vazut nevoita sa se conformeze si transpira la comanda sotului.

blank