Showbiz, Stiri

Uite cum arată fata lui Nico!

Andra e super-sexy şi a pozat aşa, de dragul mamei ei

61435145

Andra nu i-a mostenit vocea mamei ei, insa frumusetea cu certitudine. La 23 de ani, tanara arata atat de sexy, incat Nico s-a decis s-o scoata “pe interval”, odata cu promovarea unui nou single.

Are atuurile necesare unei cariere in showbiz, insa pana acum nu s-a gandit sa se foloseasca de ele. A avut mama ei o idee mai buna. Odata cu lansarea piesei “9”, Nico a fotografiat-o pe Andra intr-o ipostaza incendiara, care a provocat admiratia a mii de fani.

61435144

Fiica ei a renuntat la haine si a pozat doar intr-o pereche minuscula de pantaloni scurti si o bluza care i-a lasat la vedere bustul generos. Asta in timp ce tine pe urechi o pereche de casti, la care, spune Nico, Andra ar asculta noua ei melodie.

Iar fanii lui Nico au lasat zeci de comentarii in care au apreciat frumusetea fetei. Andra a trecut insa si prin mana unui medic esthetician care i-a marit buzele exact asa cum si-a dorit.

61435147

Chiar daca nu a vrut sa se apuce de muzica, Andrei ii place sa fie in lumina reflectoarelor. Si asta pentru ca a acceptat de cateva ori sa prezinte tinute la diverse prezentari de moda.

blank