Life

Uite 6 motive pentru care sexul este esențial într-o relație

Toți vorbim, despre sex, fie ca bărbați sau femei. Cu totii ne gândim la el, chiar și atunci când nu suntem activi sexual. Și da, este foarte important într-o relație.
De fapt, este la fel de important ca increderea si comunicarea. Si este diferit pentru femei si pentru barbati. Este o forma universala de obtinere a placerii si o metoda sigura de relaxare. In plus, inseamna apropiere si intimitate cu partenerul tau.

Iata o lista cu 6 motive pentru care sexul este atat de important intr-o relatie.

Pasiune la puterea a treia
Cea mai buna relatie pe care o poti avea este cu cineva care iti este si iubit, dar si prietenul cel mai bun. Daca te afli intr-o relatie in care sexul este absent, e ca si cum te-ai intalni cu un amic. Cuplurile au nevoie de pasiune, intriga si senzualitate. Iar pasiunea este mentinuta de sex, care face ca relatiile sa fie incitante, excitante si amuzante.
Scapi de stres
O partida de sex te ajuta sa scapi de tensiune. Elibereaza endorfine si alti hormoni, care te fac sa te simti bine. Si e de la sine inteles ca, atunci cand esti relaxata si intr-o forma de zile mari, functionezi mult mai bine.

Mentineti conexiunea
Sexul este o modalitate simpla prin care tu si partenerul tau puteti atinge usor o stare de fericire, pentru ca implica intimitate si incredere si va arata amandurora ca treziti dorinta in celalalt. Sexul este si o forma de comunicare, dar si un mod in care iti asiguri partenerul ca dragostea e inca acolo, oricat de stresanta ar fi existenta cotidiana.

Somn usor
Este un lucru stiut: sexul te ajuta sa dormi mai bine. Si nu este vorba doar de consumul de energie, ci si de de toropeala placuta care se instaleaza apoi si care se datoreaza unei substante denumita oxitocina, eliberata in corp dupa actul sexual.

Iti confera o stare de fericire
Persoanele care fac sex mai des sunt, in general, mai fericite decat acelea care sunt mai abstinente. Pentru ca sexul confera energie, incredere in propria persoana si o atitudine mai buna fata de viata.

Ii confera partenerului tau o stare de energie
Cand sunt stresati, partenerilor nostri le prinde bine o partida de sex. In primul rand, le arata ca sunt doriti si ca cineva are nevoie de ei. Sau, mai simplu spus, o partida de sex il face pe iubitul tau sa se simta mult mai bine in legatura cu propria persoana. Deci, condimenteaza viata de cuplu cu sex, ori de cate ori ai ocazia! Pentru ca este cel mai simplu mod prin care scapati de tensiune si va reconfirmati apropierea.

blank
blank