Life

Uimitor! Nimeni nu a mai spus acest lucru până acum. Sexul dimineața, sănătate curată

Uimitor! Nimeni nu a mai spus acest lucru până acum. Sexul dimineața, sănătate curată
Daca-ti iubesti partenerul, atunci e clar ca vrei sa ai si mai multa interactiune fizica cu el. De ce sa il astepti doar seara, dupa o zi lunga, si sa risti sa nu mearga totul asa cum vrei? Incepeti ziua impreuna cu o partida de amor!

Pe langa faptul ca va va ajuta sa va treziti mult mai usor si sa debordati de energie intreaga zi, sexul de dimineata are si multe alte beneficii pentru tine.

Pentru ca depuneti amandoi efort fizic de la primele ore ale zilei, sexul va va ajuta sa reduceti cu mult riscul de accident vascular cerebral. Ba chiar asa scapi si de durerile de cap, intrucat se reduce intensitatea migrenelor.

Chiar daca ti se pare ca nu mai ai niciun chef dupa ce faci o partida de amor, ar trebui sa stii ca nu e chiar asa. Te vei simti un pic obosita imediat dupa, dar, daca te vei ridica din pat sau de pe masa din bucatarie, atunci vei avea o zi excelenta si plina de energie pentru ca, prin activitatea tocmai depusa, ai ajutat la oxigenarea tuturor celulelor din corp si ai pus sangele in miscare.