International, Stiri

Uff! Miley Cyrus şi-a accidentat funduleţul!

Accidentul s-a petrecut în timp ce dansa la bară, într-un club de striptease!

mile-cyrus-vanataie-striptease

Miley Cyrus face ce face si reuseste mereu sa ajunga pe primele pagini ale tabloidelor din pricina comportamentului sau rebel. Aflata in prezent in turneul Bangerz, artista s-a distrat luni seara intr-un club de striptease din New Orleans. Nu s-a multumit insa cu a privi miscarile lascive ale dansatoarelor, ci a delectat ea insasi audienta cu cateva miscari de twerking la bara. A ramas insa cu o mica amintire, reusind, in euforia momentului, sa-si invineteasca posteriorul!

mile-cyrus-vanataie-striptease1

Se pare insa ca entuziasmul ei a fost prea mare si, fiindca a incercat cateva figuri complicate, s-a accidentat. Controversata artista are acum o vanataie „de toata frumusetea” pe posterior, lucru pe care a tinut neaparat sa-l impartaseasca si cu fanii ei de pe Instagram.

Miley a postat pe internet o fotografie facuta in timp ce se relaxa la soare in Tampa, Florida, iar perechea de bikini minusculi pe care o purta a lasat la vedere semnul de „buna purtare”.

mile-cyrus-vanataie-striptease2

Luni seara, Miley Cyrus le-a facut concurenta serioasa dansatoarelor de la un club de striptease, atragand privirile audientei cu cateva miscari de twerking la bara, fara insa a renunta la haine.

 

blank