Life, Stiri

Tu te afli printre cele 87% dintre femei care preferă acest tip de sex?!

Teoria conform carora mariajul consolideaza legatura barbat-femeie a fost daramata in prezent, cand evenimentele din viata noastra confirma faptul ca nu un document consolideaza relatia dintre doi parteneri, ci partidele de sex in care cuplul se implica profund emotional.

Un studiu recent, realizat de o companie care sprijina sexul protejat pe aproximativ 2.000 de subiecti, atat barbati cat si femei, cu varsta minima de 25 de ani, a scos la iveala o informatie interesanta.

Se pare ca cele mai multe femei (87%) considera ca cele mai bune partide de sex s-au consumat cu parteneri in care aveau deplina incredere, indiferent ca era vorba de o relatie de lunga durata sau una de cateva luni.

Aventurile de o noapte nu le-au satisfacut pe deplin pe femei, intrucat intre acestea si partenerii trecatori din viata lor nu a existat o legatura emotionala intensa, ci una superficiala pe care au dat-o repede uitarii.

De asemenea, raspunsul a fost acelasi si din partea barbatilor intervievati, acestia fiind de acord ca o experienta sexuala cu adevarat satisfacatoare are loc atunci cand partenerii fac schimb de emotii puternice, iar intre ei exista o stransa legatura sentimentala.

In concluzie, rezultatul studiului subliniaza faptul ca sexul de calitate nu se obtine intre doi straini, ci in momentul in care conexiunea dintre cei doi parteneri include atractie, placere si in proportie majoritara sentimente si incredere.