Life

Trucuri pentru placere maxima: Cum sa-ti folosesti limba si buzele pe corpul iubitului tau!

Jocul erotic din timpul preludiului este foarte important. Iesi din banal si vino cu trucuri noi cu care sa iti innebunesti partenerul si sa ii provoci placere maxima.
img_1597201_thumbs_600x400_2010051
1. Sarutul in jurul urechii
Urechea este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului si, daca este stimulata usor, poate oferi senzatii de neuitat.
Apropie buzele de ureche si ofteaza usor, apoi, incet, atinge-i lobul urechii cu buzele tale. Terminatiile nervoase din interior ii vor da fiori si senzatii de neuitat in intreg corpul.

2. Sarutul mainii
Daca credeai ca sarutul palmelor este ceva nevinovat si mai putin excitant decat in celelalte parti ale corpului, atunci te inseli amarnic. Sarutul in aceasta zona ii incita la maxim pe masculi. Atinge-i cu varful limbii baza degetelor si pe o parte si pe cealalta. Aceasta miscare atat de banala ii va face pielea de gaina, deoarece palmele sunt foarte sensibile, la fel ca nervii din urechea interna. Daca vrei sa mergi si mai departe cu jocul erotic, ia-i varful degetelor intre buzele tale. Acest gest este foarte sugestiv in ceea ce ai putea face mai jos.


3. Sarutul in cerul gurii
Exploreaza-i toata gura atunci cand il saruti. Cerul gurii este adesea ignorat, desi este una dintre cele mai delicate parti ale corpului. Asadar, data viitoare cand il saruti, roteste-ti limba o data sau de doua ori pe cerul gurii sale in forma unui arc. Aceasta miscare face minuni si il excita instant. 
 

4. Sarutul sfarcurilor
Daca el crede ca le-a vazut si le-a simtit pe toate, arata-i ca inca inca nu a experimentat cea mai frumoasa senzatie. Atinge-i cu partea inferioara a limbii sfarcurile, o zona erogena secreta de care putine femei se apropie pentru ca foarte multi barbati se jeneaza sa spuna ca se excita in aceasta parte a corpului. 


5. Sarutul de gheata
Ia o ceasca cu cafea sau o bautura rece, ia o inghititura si apoi apasa-i cu buzele incheietura mainii. Saruta-l usor si in repetate randuri si pe partea superioara a mainii. Venele in aceasta zona sunt aproape de suprafata pielii si o fac deosebit de receptiva la atingere. 
 
6. Sarutul pe traseul comorii
Intre buric si organele genitale exista o zona numita traseul comoara, numita astfel datorita sensibilitatii sale. Astfel, daca vrei sa il duci pe culmile placerii, incepe sa il saruti in jos. Va simti ca si cum ar fi strapuns de o energie electrica, iar aceste senzatii vor cobori pana in partea de jos a abdomenului si va stimula cresterea rapida a penisului.
blank