Life

TREI SEMNE CA RELATIA TA „SCARTAIE”

blocajul sexual

Dragostea tine trei ani, era numele uunei piese de teatru. Atentie, poate sa dureze si mai putin. ai aici trei semne ca relatia ta scartaie:

1. Certurile lungi si dese, cheia despartirilor
Daca te certi cu partenerul ta de cate ori va intalniti, e clar ca ceva scartaie in relatia voastra. Nu e normal sa iti sara tandara din orice, asa ca fa-ti timp pentru a analiza motivele care stau la baza discutiilor. In cele mai multe cazuri, vei vedea ca este vorba de mici neintelegeri, pe care le puteti lamuri daca sunteti deschisi catre comunicare.

 2. Intalnirile devin o amintire
Daca iti dai seama dupa trei zile ca nu te-ai mai intalnit cu iubitul tau, atunci e clar. Relatia voastra chiar e in pericol. Iti mai amintesti zilele in care nu stiai cum sa pleci mai repede de la munca pentru a te intalni cu el? Sau pe cele in care nu mai aveai casa, familie si prieteni, pentru ca stateai ore in sir cu iubitul tau? Daca nu-ti aduci aminte cand s-a intamplat asta ultima data, atunci e timpul sa iei masuri pentru a-ti reimprospata relatia. Ia initiativa si insista sa iesiti in oras la un film, sau sa mergeti la cumparaturi impreuna, chiar daca va simtiti obositi si fara chef. Odata ce intrati in ritm, veti simti diferenta!

 3. Cand cauti nod in papura, gasesti
Ii faci observatii iubitului tau din minut in minut? Indiferent ca e vorba de modul in care vorbeste sau de modul in care se imbraca, gasesti mereu ceva de comentat? Poate ar fi timpul sa te opresti. Nu de alta, dar mai mult ca sigur ca de fiecare data cand ii atragi atentia, ajungeti sa va certati. Daca o sa continui in ritmul asta, rezultatul nu poate fi decat sfarsitul relatiei. Asa ca ia masuri!

blank
blank