Life

Toți bărbații ar trebui să știe asta. Ce le excită cu adevărat pe femei

 2 Vizualizari totale,  2 Vizualizari azi

Nu de puține ori s-a întâmplat ca un bărbat să nu știe ce să facă în momentul în care se află în pat cu partenera lui. Pentru a nu dezamăgi și chiar cuceri o femeie, un mascul trebuie să țină cont de trei factori importanți.

Înainte de orice partidă de sex, bărbații vor să-și facă partenerele să simtă în al noulea cer, iar când acest lucru nu se întâmplă se poate spune că trăiesc o foarte mare dezamăgire, iar o data viitoare s-ar putea să nu mai existe. Așadar, pentru ca sexul să fie plăcut, masculii trebuie să țină cont de trei reguli elementare.

Punctul G
Germanul Ernest Grafenberg este cel care a descoperit punctul G, iar de atunci până în prezent a fost centrul unor interminabile dezbateri intre sexologi. Punctul G este poziționat între osul pubian și partea anterioară a tecii vaginale, la o distanță de 3-5 cm de intrarea în vagin. Evident, distanța variază de la persoană la persoană. Stimularea punctului G le poate provoca orgasm femeilor, iar majoritatea dintre ele sunt înnebunite după această practică înainte de sexul propriu-zis

Sexul oral
Dacă vrei să exciți cu adevărat o femeie atunci o idee bună ar fi să o satisfaci înainte de penetrare. Sexul oral este una dintre soluțiile perfecte, care cu siguranță o vei face să înnebunească de plăcere.

Sânii
Este bine știut faptul că sânii femeilor sunt foarte sensibili, considerați chiar adevărate bombe erogene. Tot ce trebuie să faceți este să vă jucați cu ei și să-i sărutați senzual.

blank