Life

Top 5 zone erogene care le infierbanta pe femei

Te saruta pe gat si pe sani, iar apoi trece la treaba? Ai grija sa ii spui partenerului tau ca mai exista si alte zone erogene pe care le poate exploata la maximum.poza 14

 1. Coapsele
  In loc sa te atinga in zona genitala, mai bine indruma-l catre interiorul coapselor. Pana si el va fi surprins de efectele miscarilor circulare si line din zone. Iar despre tine, nici nu mai e cazul sa vorbim…
 2. Fundul
  Fundul ramane in topul celor mai sexy parti ale corpului oricarei femei. Iubitul tau se va bucura cu siguranta daca ii arati ca iubesti la nebunie sa te atinga in locul acesta.
 3. Abdomenul
  Cand iubitul tau incepe sa coboare tot mai jos, e bine sa se opreasca putin in zona abdomenului. Femeile isi fac in general cele mai multe griji atunci cand vine vorba de abdomen: ba nu e destul de tonifiat, ba sunt prea evidente kilogramele in plus. Asa ca, putina atentie din partea partenerului nu ar strica, fie ca e vorba de mangaieri sau de saruturi.
 4. In spatele genunchiului
  Pielea ta este foarte sensibila in aceasta zona, asa ca vei avea parte de senzatii tari daca iubitul tau ii va acorda atentie. Nu te sfii sa iti indrumi chiar tu iubitul catre zonele in care iti place sa fii atinsa.
 5. Spatele
  O partida memorabila de sex poate incepe garantat cu un masaj al spatelui. Pe langa faptul ca te relaxeza, atingerile tandre pe spate sunt si foarte excitante.
blank