Puțini dintre noi și-ar putea imagina viața de zi cu zi fără prezența mașinilor. Dacă într-o anume perioadă erau considerate un moft sau o modalitate de a afișa opulență, în prezent au devenit o necesitate absolută. Proprietarii de autoturisme cresc la număr de la o zi la alta, însă se înregistrează și o creștere considerabilă a celor ce solicită serviciile de rent a car.

Care sunt motivele ce stau în spatele acestei cereri în continuă creștere? Am discutat cu reprezentanții DpD Automotive, o societate de rent a car București renumită pentru calitatea serviciilor oferite. Persoanele interesate pot accesa oferta companiei la adresa web dpdrent.ro. În continuare vom prezenta un top 5 al motivelor pentru care închirierile auto sunt considerate foarte avantajoase.

Mobilitate sporită

Atunci când trebuie să călătorești, indiferent dacă e vorba de deplasări în interes de serviciu sau de concedii, alternativa mijloacelor de transport în comun nu pare deloc atractivă. De ce să depinzi de orare și trasee prestabilite, sau de opriri condiționate?

Dacă apelezi la serviciile de rent a car Bucuresti, vei putea alege o mașină care se potrivește perfect gusturilor tale, cu care vei putea călători după bunul plac, stabilindu-ți propriul program, opririle și chiar devierile de la un anume traseu.

Confort sporit

Călătoriile cu trenul sau cu autocarul pot fi mult mai ieftine, însă sunt și foarte obositoare, în special pe distanțe mari. Dacă ții cont și de faptul că trebuie să te descurci și cu numeroasele bagaje, sau cu persoanele străine împreună cu care călătorești și care nu au tot timpul un comportament tocmai civilizat, devine evident că alternativa închirierii de la o firmă de rent a car București este mult mai atractivă.

În acest fel, vei uita de disconfortul creat de spațiul insuficient pentru bagaje, de scaunele deloc relaxante, sau de traseele și opririle condiționate menționate anterior. Într-o mașină închiriată vei avea parte de confort, de spațiu suficient pentru toate bagajele, dar și de autonomie. Vei putea opri oricând, te vei putea abate de la traseu și astfel călătoria va fi nu doar confortabilă, ci și plăcută.

Costuri notabil reduse

Dacă faci parte din categoria celor ce consideră mult prea scumpe serviciile de închirieri auto, greșești amarnic. Foarte mulți au această prejudecată, însă nu iau în calcul faptul că autoturismul personal implică foarte multe cheltuieli. Este vorba despre impozite, taxe, asigurare, întreținere, reparații, piese de schimb, consumabile, accesorii – și lista poate continua.

De ce să alegi rent a car București (sau firme de închirieri auto din oricare alt oraș)? Pentru că toate cheltuielile menționate anterior sunt responsabilitatea firmei de rent a car. Nu va trebui decât să achiți tariful de închiriere și contravaloarea combustibilului, toate celelalte costuri fiind suportate de societatea de la care vei închiria respectivul autoturism. În plus, în cazul în care călătorești împreună cu un grup de prieteni, chiar și cheltuielile cu combustibilul și închirierea pot fi împărțite, ceea ce duce la costuri și mai reduse.

La același capitol de costuri mai trebuie menționat și faptul că, pentru perioade îndelungate de închiriere, firmele de rent a car București oferă și discount-uri atractive.

Firmele de închirieri auto îți oferă posibilitatea de a conduce autoturisme de lux

Poate că ești pasionat de tot ceea ce înseamnă noutate pe piața auto, însă bugetul nu îți permite să îți achiziționezi modelele și mărcile de autoturisme la care visezi. Dacă vrei totuși să te bucuri de experiența de a conduce vehicule din vârful gamei diverselor mărci, firmele de rent a car București reprezintă soluția optimă.

Ca exemplu, DpD Automotive, în cadrul site-ului oficial dpdrent.ro, prezintă lista de autoturisme de lux disponibile spre închiriere: BMW X5 și X6, Audi A4, A5, A7, Q5 și Q7 sau Mercedes CLS și Cabrio.

Nimic nu poate fi comparat cu impresia pe care o vei face atunci când te vei prezenta la un eveniment important sau la o întâlnire de business cu un astfel de autoturism, pe care îl poți închiria simplu și ușor, la un preț avantajos.

Poți testa un anume model, înainte de a lua decizia de achiziție

Deși reprezentanțele auto îți oferă posibilitatea unui test-drive înainte de achiziție, alternativa mult mai simplă este să închiriezi acel autoturism pe care vrei să îl cumperi. Flotele auto ale firmelor de rent a car București includ modele noi, bine îngrijite, pe care le poți testa după bunul plac.

În acest fel, vei evita să fii dezamăgit de decizia luată și vei putea continua să cauți acel model de autoturism care se va plia cel mai bine nevoilor pe care le ai.

Serviciile extra oferite de firmele de rent a car București sunt un BONUS de care se poate bucura oricine. Este vorba despre predări/preluări direct la aeroport, închirieri de mașini cu șofer personal sau închirieri auto pe termen lung, la prețuri foarte avantajoase. Această listă de motive este mai mult decât convingătoare: cu siguranță se merită să închiriezi un autoturism, în loc să apelezi la transportul în comun sau la mașina proprietate personală.