Se spune că au un instinct sexual nativ. Există femei care sunt născute pentru a fi amante iar nu neveste. Femei pentru care alcoovul este locul unde se simt cel mai bine, nicidecum făcând curățenie, mâncare, crescând copii.

Vă prezentăm zodiile care dau femei ce știu sa le ofere bărbaților plăceri maxime:

 

Berbec

 

Pasională, fierbinte, impulsivă, femeia nativă din zodia Berbec are o imaginație erotică bogată. Am putea spune chiar că are inclinații perverse, cu fantezii care mai de care mai interesante. Loialitatea nu este punctul ei forte, ceea ce o face un partener ideal pentru relațiile extraconjugale. Tot ce e tentant o ispiteste, pentru ca vrea să își confirme mereu valoare. Are aptitudini de amantă în adevăratul sens al cuvântului.

 

Gemeni

 

S-a născut pentru a iubi iar toată viața ei este centrată pe acest ideal. E carismatică, e veselă, haioasă și are o sexualitate debordantă, care atrage ca un magnet. Inventivitatea ei sexuală dă gata orice barbat, care o va dori tot mai mult pe măsură ce începe să o cunoască. E curtezana perfectă, știind ceea ce trebuie să ofere pentru a-și duce partenerul în al noualea cer. Predispoziția ei spre infidelitate vine tocmai din felul său pasional de a fi. Se îndragostește repede, dar devine la fel de rapid dezinteresată.

 

Leu

 

Pentru că îi place să iasă în evidență, va face tot posibilul pentru a cuceri și a-și satisface partenerul. Este felul în care își arată ea supremația, felul în care dovedește că este cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai pasională. Barbații cad ușor pradă avansurilor ei insistente și măgulitoare. Iar dacă aceștia îi arată adorație, atunci ea îi va răsplăti cu partide de amor de neuitat. Nu e o romantică sau o siropoasă, dar e sexy și rea, adorând pozițiile sexuale exhibitioniste și vorbele urâte, care îi incită pe bărbați.

 

Scorpionul

 

Femeia Scorpion este o cuceritoare desăvârșită. E dezinhibată și are înclinații către agresivitate sexuală. și ea, la rândul ei, este predispusă spre infidelitate, putânt fi trecută la categoria ”cea mai bună amantă”. E seducatoare și misterioasă și oferă pasiune continuă. Caută doar acele relații care îi aduc satisfacție carnală. Sunt capabile să ofere, la rândul lor, un univers sexual extrem de atrăgător prin intermediul unor experiențe lipsite de inhibiții.

 

Pești

 

Femeia din Pești e senzitivă, carnală, pofticioasă, îndrăzneață. Rolul de amantă i se potrivște perfect, pentru că iubește la nebunie plăcerea fizică. Caută atenția bărbaților, pe care consideră că o merită din plin. Nativa din Pești are o imaginație debordantă, adoră jocurile erotice și trăiește la maximum orice emoție sexuală. Știe cum să îi satisfacă și cele mai ascunse dorințe ale partenerului, uneori dând dovadâ chiar de o perversitate subtilă, însă doar după ce își cunoaște bine partenerul.