Life, Stiri

Top 3 zodii de bărbaţi care iubesc 2 femei

Care sunt cei mai afemeiaţi bărbaţi, în funcţie de zodie?!

sfatulparintilor_amanta_perfecta_08363100

Poti sa iubesti dublu? Unii dintre noi da. Topul zodiilor masculine predispuse dualitatii in dragoste!

Barbatul Gemeni

In cazul barbatului Gemeni exista o dualitate nu doar a felului de a fi, ci si de a iubi. Fermecator, senin si amator al sentimentelor frumoase, acest barbat are o inima deschisa si flusturatica predispusa sa cada cu usurinta in plasa capcanelor iubirii. Il caracterizeaza impulsivitatea in iubire. Barbatului Gemeni ii plac jocurile amoroase. Se poate indragosti concomitent de doua persoane, putand chiar ajunge in timp sa le iubeasca pe ambele. Nu, nu la fel. Isi iubeste partenerele intr-un mod diferit, intr-o maniera care sa ii permita sa nu isi asume resposabilitatea totala pentru niciuna dintre relatii.

Le poate iubi insa pe ambele in felul sau specific. Iar barbatul Gemeni stie cum sa faca o femeie (doua) fericita… Barbatul Gemeni adora sentimentul de libertate si poate fi statornic pe termen lung, insa nu si fidel. Dintr-o relatie isi extrage entuziasmul, pasiunea si intensitatea, din cealalta isi extrage sentimentul de siguranta si stabilitate. Barbatul Gemeni este un adevarat don Juan, al carui orgoliu este magulit de cuceririle sale.

Barbatul Berbec

Barbatul Berbec este un barbat serios, responsabil, cu capul pe umeri. Are o personalitate puternica si principii de viata de la care nu se dezice. In aceeasi masura este impulsiv si are tendinta de a-si domina partenerele de viata. Te-ai astepta ca Berbecul sa fie ultima persoana din lume capabila sa iubeasca doua persoane in acelasi timp… Barbatul Berbec este insa extrem de pretentios, este chiar perfectionist atunci cand vine vorba de femeia cu care isi va petrece restul vietii. Vrea totul de la o femeie. Total, radical, 100%. Iar atunci cand nu obtine ceea ce isi doreste, porneste in cautarea celei care poate sa ii ofere ceea ce ii lipseste.

Barbatul Berbec poate sa se arunce cu bratele inainte, concomitent, in doua iubiri deodata. Ii plac fluturii din stomac, entuziasmul indragostirii, sexul plin de pasiune, dar si stabilitatea pe care i-o ofera gandul relatiei stabile de acasa. A iubi doua femei in acelasi timp poate fi pentru el o provocare. Sentimentul ca nu stie niciodata unde va ajunge cu aceasta situatie ii furnizeaza adrenalina si ii gadila egoul sau enorm. Il flateaza ideea de a fi iubit de doua femei concomitent.

Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion are instincte foarte puternice si este o persoana care pune mare pret pe pasiune, pe contactul intim si pe placerile senzuale. Nu isi refuza siesi asemenea experiente ale placerii, adorand sa experimenteze si chiar sa atinga perfectiunea in acest domeniu. Se lasa condus in numeroase cazuri de instinctele sale sexuale, cautand sa aiba atat sarea, cat si piperul.

De multe ori, barbatul Scorpion face distinctie intre iubirea sexuala si iubirea sufleteasca, nepermitandu-le sa se contopeasca. Este ceea ce il conduce la situatii ciudate si extravagante de multe ori in genul celei de a avea 2 relatii concomitent, iubind pasional 2 femei. Dar ii plac surprizele. Neprevazutul il entuziasmeaza. Misterul il intriga. Disimularea ii starneste pasiunea. Se simte in astfel de situatii obscure de parca ar fi stapanul picanteriilor si ar detine toata sarea si piperul lumii.

 

blank