Life, Stiri

Toata lumea ii are si incearca sa ii evite. Tu cum reactionezi cand prietenii iti vorbesc prea mult despre problemele lor?

Un studiu a aratat ca jumatate din persoanele care au participat au tendinta de a isi evita prietenii apropiati si membrii familiei care vorbesc prea mult despre problemele sentimentale.

prieteni_94734800Numarul insa creste in cazul participantilor cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani, 64% dintre ei recunoscand ca au evitat un prieten cu buna stiinta din cauza acestui obicei.

“Prietenii pot fi de mare ajutor, oferindu-ti sfaturi despre viata amoroasa, dar de la un anumit punct, ei se pot plictisi sa iti asculte problemele si incep sa iti spuna mai degraba ce cred ca vrei sa auzi decat sa te sfatuiasca sincer”. declarat Jennifer Kelman, life coach al carui site a realizat studiul, pe 1000 de adulti.

prieteniOamenii intre 18 si 34 de ani au recunoscut ca cele mai mari probleme pe care le au in relatie sunt: daca sa ii puna capat (44%), cum sa treaca peste amintirea unui fost (35%) sau cum sa descopere daca partenerul le-a fost infidel (34%).

Atat barbatii, cat si femeile au declarat ca tind sa se increada in sfatul unei persoane de sex feminin si ca membrii familiei sunt predispusi la a oferi cele mai proaste sfaturi in privinta vietii sentimentale.