Știai cât este de importantă ținuta? Știai că avem la dispoziție doar 30 de secunde pentru a crea acea primă impresie, pentru a dobândi acea încredere din partea altora, pentru a construi relații?

De aceea, pornind de aici, ținuta este cea care ne „arată” în fața altora, este cea care ne devine, că vrem sau nu vrem, cel mai bun PR. Prin vestimentație, reușim să impresionăm sau din contră, reușim să „răsturnăm” totul la 180 grade și să nu mai putem face nimic în acest sens. Ținuta este, așadar, acel element important pe care trebuie să îl avem în vedere, indiferent unde mergem sau ne aflăm. Oamenii ne văd așa cum le permitem noi să le arătăm și prin ținută, exteriorul vorbește de la sine,ba mai mult de atât, transmite multe lucruri despre noi, toți ceilalți.

Ținuta este cel mai bun PR, dar iată cum:

  1. Alege haine care să se potrivească tipului tău de siluetă

Se spune că nu tot ceea ce este frumos este și frumos sau potrivit pentru tine, de aceea, mai înainte de a porni spre cumpărături, te invităm să te uiți puțin în oglindă și să observi care este tipul tău de siluetă și mai ales cum poți reuși să te pui mai mult în valoare.

  1. Cumpărături că trebuie, nu drept moft

Iată un alt lucru cât se poate de important. Mai înainte de a alege să cumperi, gândește-te dacă îți trebuie cu adevărat produsul respectiv. În plus, construiește acea colecție capsulă pe care să o ai tot timpul la îndemână atunci când vrei să pornești fie spre un eveniment, fie la job sau la un alt tip de meeting.

  1. Fă ordine în garderobă

De această dată, te provocăm pentru a arunca tot ceea ce nu îți este potrivit și pentru a aduce în colecția ta de haine pe toate acelea care te pun mult în valoare. Nu păstra lucruri doar de dragul de a nu le arunca, ci pur și simplu, îndrăznește să arunci ceea ce nu este despre tine și nu te ajută sub nicio formă.

  1. Consiliere vestimentară

Acesta este un alt lucru de care ar fi bine să ții cont! Dacă nu știi ce sau mai ales cum să îmbraci sau să combini lucrurile pe care le ai, cere ajutorul. Nu este nimic greșit să ceri sfatul unui designer vestimentar și asta pentru că ei vor reuși să te definească mult mai bine. Vei afla ce seturi pentru femei să cumperi pentru a-ți întregi garderoba sau cum anume să potrivești un colier damă, precum este cel de pe dargen.ro cu ținuta pe care o porți.

Ținuta este cel mai bun PR, însă pentru a ajunge aici trebuie să ții cont de reguli, să renunți la cumpărăturile făcute din grabă sau pentru că „ți se pare” că îți plac, să scapi de ținutele deloc potrivite siluetei tale și să îți potrivești stilul cu locul în care te afli, cu tipul de eveniment la care participi. Așadar, îndrăznește să fii tu, dar mai ales să fii tu cel mai bun PR!