Interviu, Stiri

Tineri, talentați și dornici să le arate tuturor ce pot!

Direct de pe scena X Factor, am stat de vorbă cu Bianca si Bogdan Ilieș, gemenii care au impresionat juriul cu prestația lor! Au avut emoții, dar asta nu i-a împiedicat să ridice în picioare întreaga sală.

579253_589228511113824_314736943_n

 

B&B este numele trupei care s-a prezentat în cele din urmă în fața juriului. De ce spun în cele din urmă, aflăm din interviul următor, acordat in exclusivitate pentru www.expresspress.ro.

Povestiți-mi cum v-ați apucat de muzică?

B&B: Am moștenit talentul de la tatăl nostru și când eram mici, mama ne-a dat la muzică, iar nouă ne-a plăcut, transformându-se apoi într-o pasiune. Inițial, am studiat la Liceul de Arte, unde am cântat la pian și vioară. Am primit impulsul si sprijinul din partea familiei, dar încă din clasele mici am descoperit că ne place să cântăm.

Cum vă sprijină profesorii si colegii?

B&B: Profesorii nu sunt atât de implicați, însă au o părere bună despre asta și ne sfatuiesc să repetam în continuare, dar în același timp vor să avem și note mari la materiile lor. Colegii ne dau și ei sfaturi bune, ne pun să le cântăm în clasă sau ne întreabă despre experiența de  la X  Factor.

ntați în momentul ăsta undeva?

B&B: Da, am fost invitați la Balurile Bobocilor, mai cântăm la diverse evenimente și la zilele prietenilor.

Cum v-ați înscris la X Factor?

Bianca: Inițial, m-am înscris eu pe site, iar el a mers doar ca să mă susțină. Dar văzând că este mare concurența la solisti, ne-am gândit să participăm ca și trupă, fiind gemeni, era ceva special, nu sunt mulți frați gemeni care cântă la televizor. Și astfel, am cântat împreună piesa „Billionare”, la audiții, iar apoi „Price Tag”, pentru că ne-am gândit că este o piesă energică și ne va ajuta să ne simțim bine pe scenă. Și noi și publicul. Și așa a fost.

Bogdan: Da, eu am fost, ca să zic așa, o opțiune.

Cum v-ați descurcat cu emoțiile? Cine a fost alaturi de voi pe parcursul participării la concurs?

Bianca: El a avut cele mai mari emoții. Nu l-am văzut așa în viața mea.

Bogdan: Da, așa este, când am urcat pe scenă, mă gândeam numai la cum să nu leșin. Mama a fost cea care ne-a susținut și a fost alături de noi tot timpul.

Ce părere au avut membrii juriului? V-au dat sfaturi?

Bogdan: Au fost foarte surprinși, mai ales că suntem gemeni și cântăm împreună…a fost o reprezentație mai diferită decat ceea ce se vede in mod normal la televizor.

Bianca: Da, Cheloo ne-a dat mai multe sfaturi, ne-a spus că pentru a reuși e nevoie de multă munca si dăruire. „Trebuie să mâncați publicul”, ne-a zis el.

981213_525442377492438_526627965_o

Ce planuri de viitor aveți? Ce ați avut de învățat din această experiență?

Bianca: Vom continua să repetăm, să cântăm, iar eu cu siguranță voi participa si anul viitor la X Factor. Bogdan nu știe deocamdata daca va face sau nu asta.

Bogdan: Am învățat că mai avem multe de învățat și suntem bucuroși că am cunoscut mulți oameni talentați, vedete in devenire, cu care mai ținem si acum legătura.

blank