Life, Stiri

Tigancusa care a uimit Parisul. Vezi video

Tigancusa care a uimit Parisul. Vezi video

blank

O fetita de etnie roma a luat cu asalt metroul din Paris si a lasat cu gura cascata frantuzii, cantand melodii hip-hop. Manele nu mai sunt la putere, iar fetita e in pas cu moda, canta cu pricepere si danseaza fantastic pe ritmurile BUG Mafia.

 

Parizienii au parte de spectacol in fiecare dimineata la metrou. Obosit de viata cotidiana si prea multi tigani romanipe strazi cu mana intinsa, Parisul e socat de o fetita care spart barierele si a iesit din tiparul artistilor lautari de la metrou. Tigancusa canta hip-hop ca un om mare si face gesturi “de cartier”, care a lasat calatorii uimiti. Artista in devenire nu pare sa aiba mai mult de 12 ani si isi castiga existenta, impreuna cu familia sa, cantand la metrou in Franta.

 

Isi tradeaza originile si danseaza din buric

 

Fetita de etnie roma, care canta despre alte fete care dau din “popou”, are talent si tine foarte mult sa arate acest lucru. Dupa show-ul “de cartier”, tigancusa o da pe orientala, dansand din buric mai ceva ca araboaicele. Francezii au privit cu uimire si incantare spectacolul fetitei si au lasat fiecare cat a putut in cutia de carton.

 

blank