Life

Ți-ar plăcea să faci mulți bani din imaginea ta? Heylux Iași îți oferă jobul perfect

Îți place dintotdeauna să arăți bine? Te preocupă machiajul, unghiile, ai sta toată ziua la salon dacă s-ar putea? Atunci sunt sigură că ți s-ar potrivi de minune jobul de model de videochat în Iași!

 

Salut, sunt Claudia, PR la Heylux, cel mai mare studio din Iași. E plăcerea mea să-ți vorbesc despre oportunitatea asta extraordinară. Și eu am fost model, deci știu exact ce spun. Atunci am început să mă maturizez ca femeie, să înțeleg ce putere am.

 

Un rol important l-a avut și pentru mine conștientizarea faptului că mă pot folosi mult mai bine de imaginea mea. Multă lume îmi spunea că sunt simpatică, am ceva special. Dar nu mi-a trecut prin cap că aș putea să scot și bani din asta.

 

Pune-ți în valoare frumusețea!

 

Într-o zi, am văzut o reclamă la un studio de videochat din Iași, care acum nu mai există. Am fost acolo, am început să lucrez și mi-a plăcut domeniul. Deși condițiile nu erau extraordinare la acea vreme, mă atrăgea ideea de a scoate bani online.

 

După puțin timp, am plecat la alt studio mic, unde tot nu mi-a plăcut. A treia încercare a fost cu noroc și m-am angajat la Heylux, care abia se lansase. Mi s-a părut că pășesc în cu totul altă lume și aici am învățat totul despre domeniul ăsta.

 

În primul rând, am început să fac mulți bani și să lucrez într-un loc superb. Asta are legătură cu imaginea, pentru că niște camere care arată wow te ajută enorm să crești în încasări. La fel, studioul mi-a oferit machiaj gratuit până am învățat să îmi fac eu make-up-ul.

 

Acum am trecut de partea cealaltă, a managementului. Mă ocup de toate modelele noi, deci aș putea să lucrez și cu tine. Îmi place mult să explic ce rol au ținutele, calitatea lor, despre rolurile pe care le poți juca online.

 

Sunt sigură că îți va plăcea și ție să te joci cu lucrurile astea. Poți transmite șarm prin privire, zâmbet, tonalitatea vocii, jocul cu buzele. Eu și colegele mele de la training îți vom explica în detaliu cum să stăpânești armele seducției.

 

 

Câștigă și tu mii de euro din videochat!

 

Toate astea îți vor aduce foarte mulți bani. Ca să-ți faci o idee, un model nou câștigă la noi, în medie, 2.000 de euro pe lună după doar 8 săptămâni lucrate. Normal că, după aceea, câștigă tot mai mult, ajungând la 4.000-5.000 euro lunar după primele 6 luni.

 

Dacă vrei să afli ce cred alte modele despre noi, poți să cauți pe telefon „Heylux păreri” sau “Heylux Iași păreri”. O să vezi că suntem apreciate de toate modelele care lucrează sau au lucrat la noi.

 

Chiar te invit la studio, să cunoști echipa și să pui întrebări viitoarelor tale colege. O să vezi cât de ușor poți face bani ca ele, doar folosindu-te de calitățile tale naturale. Noi te ajutăm să ți le pui în valoare și să extragi maximum din ce faci online.

 

Hai să ne auzim la telefon și să stabilim cât mai curând o discuție! Am certitudinea că te vei adapta imediat la noul job și că îți va plăcea mult. Sunt chiar curioasă ce cameră din studio îți vei alege. O zi minunată ca tine îți doresc!

 

Tel: 0744.33.77.11