Theo Rose
Showbiz

Theo Rose, pictorial sexy cu burtica de gravidă, cu o lună înainte să nască: „M-am bucurat de un corp armonios”

Theo Rose, pictorial sexy cu burtica de gravidă, cu o lună înainte să nască. Theo Rose va deveni mămică în vara acestui, în luna iunie, iar vedeta este foarte emoționată pentru etapa care o așteaptă. Anghel Damian, partenerul cântărețeii și tatăl copilașului, abia așteaptă să-și cunoască fiul, pe Sasha Ioan. Chiar dacă mai are doar o lună până naște, Theo Rose a surprins pe toată lumea cu o serie de poze sexy, în care își arată formele trupului și burtica de gravidă.

Theo Rose, pictorial sexy cu burtica de gravidă, cu o lună înainte să nască. Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinții unui băiețel, peste doar o lună. Cântăreața a avut, până în prezent, o sarcină fără prea mari probleme, așa că a ales să nască pe cale naturală. Deși poate să nască în orice moment, Theo Rose continuă să-și onoreze concertele și spectacolele. Cântăreața a declarat că se simte mai sexy de când este gravidă, iar trupul ei a început să capete forme mai voluptoase, așa că a făcut o mare surpriză fanilor și nu numai. Theo Rose a postat un pictorial sexy, în care își etalează burtica de gravidă.

Theo Rose

Theo Rose, pictorial sexy cu burtica de gravidă, cu o lună înainte să nască

Theo Rose va deveni mămică peste doar o lună și abia așteaptă să-și țină în brațe fiul, pe Sasha Ioan. Cântăreața are parte de toată susținerea partenerului, Anghel Damian, care se străduiește să-i facă toate poftele viitoarei mămici. Theo Rose a mărturisit, acum ceva vreme, că sarcina a făcut-o să-și aprecieze și mai mult corpul, și chiar să se simtă mai atrăgătoare deoarece are forme mai apetisante. Theo a făcut o sesiune de poze sexy, în care poartă doar două curele din material denim, în zona sânilo și o pereche de pantaloni foarte scurți. Vedeta a făcut o schimbare de look pentru acest pictorial, și-a vopsit părul negru și a aplicat extensii.

Acesta nu este singura poză în care Theo Rose arată că se simte mai încrezătoare și mai atrăgătoare, în postura de gravidă. Vedeta a mai postat câteva poze în care este îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, cu crăpături, ceea ce-i conferă o alură de senzualitate și rafinament.

„Nu stiu daca ma incadrez cu pozele astea la mai normala’ va dau o pauza pana vi le arat si pe celelalte dupa care mooor. Aia e! N-aveti ce-mi face! Tre sa ma iertati si sa ma treceti cu vederea. M-am bucurat si eu de un corp in sfarsit armonios”, a scris Theo, în dreptul imaginilor.

Theo Rose

Rose are coșmaruri, în ultimul trimestru de sarcină

Citește și  De astăzi, Smiley a devenit Excelenţa Sa, Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF

Pe contul de Instagram, Theo Rose le-a povestit urmăritorilor că a început să viseze momentul nașterii, mai ales că mai sunt aproximativ două luni până când își va ține băiețelul în brațe.

„Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere. Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orașe să ne uitam la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig. Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă’, a scris cântăreața pe Instagram.

FOTO: Instagram, Facebook

blank