Showbiz, Stiri

De astăzi, Smiley a devenit Excelenţa Sa, Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF

Cântăreţul a intrat în graţiile celor care se ocupă de campania împotriva violenţei asupra copiilor

Smiley ambsador

Smiley, unul dintre cei mai apreciati artisti pop romani, a primit, marti, titlul de ambasador al bunavointei pentru UNICEF si a declarat ca „adolescentii si copiii trebuie influentati, pentru ca ei pot schimba lucrurile in Romania”.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut ca Smiley, a declarat, intr-o conferinta de presa organizata marti, ca a fost convins cu usurinta sa devina ambasador al bunavointei pentru Fondul International pentru Urgente ale Copiilor al Natiunilor Unite (UNICEF), pentru ca este foarte interesat sa schimbe lucrurile din jurul sau.

„M-am simtit realmente onorat in momentul in care UNICEF mi-a propus sa devin ambasador. Mi se pare o functie cu o deosebita responsabilitate si, in acelasi timp, ma flateaza treaba asta. E drept ca eu consider ca mi se potriveste foarte bine tocmai pentru ca iubesc foarte mult copiii si imi place sa interactionez cu ei ori de cate ori am ocazia. Prima actiune la care participa Smiley este campania «Sa punem capat violentei», care se va desfasura in perioada noiembrie – februarie”, a spus cantaretul.

Aceasta campanie de constientizare, informare si stopare a violentei impotriva copiilor are scopul de a explica tipurile de violenta existente si de a reduce fenomenul in randul romanilor. Cantaretul va participa la mai multe actiuni pentru a mediatiza aceasta campanie.

Andreea Marin, un alt ambasador UNICEF, l-a felicitat pe Smiley pe pagina ei de Facebook. „Am placerea de a saluta numirea lui Smiley ca AMBASADOR al Bunavointei pentru UNICEF Romania! El se alatura echipei noastre, care face auzite nevoile si problemele copiilor din Romania si care lupta sa le ofere un viitor mai bun. Cei trei Ambasadori UNICEF ai Romaniei (eu, Gheorghe Hagi si Smiley) lupta, fiecare cu posibilitatile sale, pentru drepturile copiilor din Romania. Un gand bun! Andreea Marin”

blank