Life, Stiri

Țelina, alimentul-minune care crește potența?

Se spune că țelina este un puternic afrodisiac și că ar putea înlocui cu succes viagra. Aflăm mai jos, cu ajutorul medicului, dacă țelina conține într-adevăr substanțe care provoacă erecția.

potenta

Sunt doctor Bogdan Ivănescu și mi-am propus să caut adevărul din spatele miturilor precum că trebuie să dr. bogdan ivanescumănânci mărar în adolescență dacă vrei un bust generos!

În acest articol vom aborda un mit legat de bărbați și anume faptul că țelina stimulează potența sexuală, așa cum se spune în popor.

Acesta este un mit prea bine cunoscut așa că vom intra repede în subiect. Ca să crească potența, țelina ar trebui să conțină testosteron, să fie hipertensoare, să conțină o substanță cu rol sexual sau să răspundă pozitiv tuturor acestora? Ce credeți?

Oricare dintre acestea ar trebui să fie valabile așa încât haideți să căutăm testosteronul din țelină.

Din păcate, țelina, oricât am lua-o la puricat, nu adăpostește niciun pic din niciun fel de hormon sexual masculin, așa că vom merge mai departe.

Pentru o erecție de admirat, în afara testosteronului, care am văzut că lipsește din țelină, ar trebui să avem măcar o substanță care să crească tensiunea arterială astfel încât ambii corpi cavernoși ai penisului să se umple de sânge și să se obțină erecția. Căutând tot felul de substanțe speciale, găsim butilftalida din belșug în țelină. Oare aceasta să fie substanța minune?

blank