IT&C, Stiri

Telefonul cu o carcasă care se repară singură!

Noul LG G Flex nu are rezoluţie Full HD, dar are o diagonală de 6 inci

191554maxim

Noul LG G Flex oferă un ecran masiv cu o diagonală de 6 inci, însă nu oferă rezoluţie Full HD. La interior însă G Flex vine cu dotări de vârf, pe o platformă Qualcomm Snapdragon 800, 2 GB de memorie RAM, 32 GB de memorie internă extensibilă, o baterie cu o capacitate de 3500 mAh şi o cameră foto cu senzor de 13 MP.

Ca design, carcasa preia elementele de design remarcate la modelul G2, cum ar fi butoanele de volum sau Power/Lock amplasate pe capacul posterior.

Un element de noutate absolută este spatele telefonului, care este acoperit cu un material care se reface singur după zgârieturi. LG nu a specificat ce materiale a folosit, pe piaţă existând deja soluţii ceramice sau plastice cu proprietăţi autoregeneratoare, însă a afirmat că terminalul va fi capabil să se refacă singur în decurs de câteva minute după apariţia zgârieturilor inerente unei utilizări obişnuite. Telefonul va rula la lansare Android 4.2.2.

LG a anunţat că acest model va fi lansat pe piaţa sud-coreeană, însă nu a dezvăluit nimic despre o posibilă lansare în alte regiuni.

 

 

blank