Life

Te place sau esti doar o aventura de o noapte?

Faptul ca te-ai culcat cu el de la prima intalnire nu te face „stricata”, dar oare chiar este o idee buna? Poti vedea din prima noapte daca intre tine si el exista chimie sexuala sau poti astepta sa il cunosti pe el, ca persoana, si sa experimentezi partea fizica mai tarziu.

Citeste mai departe pentru a stii ce sa cauti intr-un potential iubit!

934994l-640x0-w-5eb9264b

Cum stii daca intalnirea ta va fi doar o aventura de-o noapte?

Problema cu intalnirile este ca nu stii niciodata daca se vor transforma in ceva serios sau sunt experiente unice. Depinde de tine sa citesti mesajele subtile pe care ti le transmite partenerul. Acestea iti vor arata daca tipul este de cursa lunga sau doar un fluturas interesat sa polenizeze cat mai multe flori.

 

Emailurile, sms-urile si conversatiile pe internet iti pot spune forte multe despre o persoana. Daca discutile sunt scurte si orientate rapid spre sex, e clar ca intentile lui nu sunt deloc seriose.

 

Intreaba-te de ce vorbeste cu tine

Daca te cheama la el in loc sa te invite la film, cina, bowling etc., e clar ca te vede ca pe un obiect sexual si atat. Scenariul lui: te duce acasa la el, te relaxeaza cu doua pahare de vin, te seduce si apoi te invita in pat. 

 

Tine cont de locul in care l-ai cunoscut

Sa intalnesti un strain intr-un bar si sa pleci cu el acasa dupa ce ai si baut cateva pahare e cea mai scurta cale de a transforma o posibila relatie intr-un one night stand.

Daca v-ati intalnit la munca sau printr-un prieten comun, ai o situatie favorabila.

 

Prima intalnre iti poate da indicii despre adevaratele lui intentii

Vorbeste doar despre sex. Daca in timpul cinei iti vorbeste doar despre sex, e clar ca vrea sa te duca acasa dupa aceea. 

Lipsa atentiei. Daca in timpul intalnirii e mai atent la telefon decat la tine, e clar ca nu esti ceea ce cauta si nu are rost sa iti pierzi timpul cu el.

Se preamareste. O persona care vorbeste doar despre sine e interesata sa isi zugraveasca un portret frumos in ochii tai, in idea de a te face sa te simti atrasa. Pentru ca intr-un final vrea ceva de la tine. Acum ramane sa afli daca vrea doar sex sau e posibil sa isi doreasca o relatie. 

Flirteaza cu alte femei. Daca se tot uita dupa femei in timpul intalnirii, e clar ca acest Cassanova nu e facut pentru o relatie speciala. Fixeaza-l cu privirea. Daca ochii ii vor fugi prin camera, stii cu cine ai de-a face.

Felul in care intalnirea se termina. Daca nu ati avut o conversatie prea serioasa si, cu toate astea, te invita la el, e clar ca va fi ceva trecator. Daca iti da un pupic si te roaga sa te mai intalnesti cu el, probabil are intentii mai serioase de atat. Sau cel putin vrea sa te cunoasca ma bine inainte de a decide daca vrea o relatie cu tine sau nu. 

Ora intalnirii. Daca intalnirea e dupa ora 23.00, e clar ca nu intentioneaza sa converseze prea mult. Probabil veti ajunge in pat pana pe la ora 1.00-2.00. Orele intre 07.00 si 21.00 sunt mai normale pentru o prima intalnire. 

 

Alte semne ca nu e decat un one night stand

1. Pleaca in timpul noptii. E clar ca acest tip nu are intentia de a mai continua sa se vada cu tine, doar a obtinut ce a vrut deja – sex.

 2. Te refuza in weekend cu pretextul ca are de munca. Daca un barbat te place, sigur va reusi sa iti faca loc in programul lui.

 3. Nu te saruta inainte de a pleca. Daca tocmai ati facut sex si nu te saruta, e clar ca e felul lui de a-ti spune adio.

 4. Nu se uita in ochii tai. Daca in timp ce va despartiti nu se uita la tine si e cu un ochi pe ceas si unul pe usa, e felul sau de a lua deja distanta. S-a terminat.

 5. Spune ca te va suna, dar nu precizeaza cand. E o metoda de a te pastra in asteptare, dar fara vreo intentie serioasa.

 Acum ca ai trecut in revista cateva ponturi ce te pot ajuta sa-i depistezi pe amantii usuratici, mult succes in a-l gasi pe barbatul alaturi de care sa poti avea o relatie serioasa.

blank
blank