Te muți în casă nouă și îți dorești să o transformi într-un spațiu confortabil?

Există câteva lucruri esențiale pentru ca noua ta casă să devină una confortabilă și funcțională.

Cumpărarea a tot ceea ce ai nevoie pentru a o amenaja și a o decora pare o sarcină complicată, consumatoare de timp și costisitoare.

Adevărul este că pentru a începe noua ta viață, ai nevoie doar de câteva lucruri. În timp vei găsi și adăuga piesele care se potrivesc perfect cu tine și casa ta.

Pentru bucătărie: frigider

Frigiderul în bucătărie este esențial. Datorită lui vei reuși să conservi aproape toată mâncarea, inclusiv conservele care, odată desfăcute, trebuie să stea la rece pentru a nu se strica.

Dacă dorești, de asemenea, să economisești bani, poți să-ți prepari mâncarea în casă. Vei cheltui mai puțini bani decât dacă ai face comandă de mic dejun, prânz și cină în fiecare zi.

Prin urmare, cel mai bine este să investești într-un frigider bun, care va rezista câțiva ani. Alege unul care are dimensiunea potrivită pentru numărul de persoane care vor locui în casă.

Măsoară spațiul pe care îl ai la dispoziție pentru a-l amplasa. Ia în considerare dimensiunea ușilor pentru a-ți da seama care este dimensiunea frigiderului de care ai nevoie.

Pentru camera ta: o saltea bună

Nu este nevoie să cumperi o nouă mobilă de dormitor. O saltea bună te va ajuta să-ți îmbunătățești viața.

Când te muți în casă nouă, ideal este să reînnoiești și salteaua pe care o folosești de ani buni. Specialiștii afirmă că viața sa utilă este de 7-10 ani.

Dacă durerile de spate sunt din ce în ce mai intense și simți că nu dormi bine, este posibil să fi sosit timpul să o schimbi.

Amintește-ți că este esențial să te odihnești bine pentru a te trezi plină de energie în fiecare dimineață în noua ta casă.

Cel mai bun aliat al tău va fi o saltea care nu te înfierbântă în timp ce dormi și se adaptează perfect corpului tău pentru a evita durerea.
Îți recomandăm să cumperi o saltea hibridă care este foarte fermă pe partea inferioară, dar în același timp este moale la atingere. De asemenea, este important ca aceasta să nu se deformeze în timp.

Pentru sufragerie: fotolii

După o zi la serviciu merită să te bucuri de timpul liber de acasă. Deși nu sunt esențiale în casă, fotoliilor îți pot transforma casa ta într-un loc mai primitor. Cumpărarea unor fotolii pentru noua ta casă este o decizie înțeleaptă.

Fotoliile te vor ajuta să dai noii tale case un plus de confort. Te sfătuim să alegi niște fotolii care se combină cu culorile pereților. Culoarea lor poate fi una secundară pe care o poți folosi și în alte detalii.

Asigură-te că fotoliile tale au dimensiunea potrivită pentru spațiul de care dispui.Ține cont de spațiul pe care îl vor ocupa celelalte piese de mobilier. În caz contrar, casa ta poate părea mai mică decât este.

Pentru întreaga casă: perdele și draperii

Sigur nu vrei ca vecinii tăi să știe despre tot ce se întâmplă în casa ta. Pentru a avea parte de intimitate de la început, cumpără perdele sau draperii în funcție de stilul abordat în noua ta casă.

Perdelele sunt o opțiune mai convențională și clasică, în timp ce draperiile au câștigat popularitate datorită versatilității și funcționalității lor.

În acest caz, totul va depinde de gustul tău personal. Dacă optezi pentru niște perdele în culori deschise și țesături simple poți da casei un aspect clasic și luxos.

Dacă optezi pentru perdele în culori vii și cu modele asimetrice poți da casei un aspect modern și tineresc.

În cazul draperiilor, nu doar culoarea este importantă, ci și materialele. Acestea vor schimba complet aspectul spațiului.

Și, pe lângă lucrurile amintite mai sus, nu uita de lustre. Gândește-te la culorile pe care ai vrea să le folosești în fiecare spațiu, astfel încât să poți face achizițiile ținând cont de acest aspect.

De asemenea, nu uita să-ți alegi din gama variată de aspiratoare de pe piață și un aspirator nou și de calitate. Vei avea nevoie de el pentru a-ți îngriji casa cum se cuvine.

Și, pentru a sărbători mutarea în casă nouă, fă-ți un cadou pentru sufletul tău. De exemplu, un parfum Dolce &Gabbana. Există o gamă variată de parfumuri Dolce & Gabbana deosebite pe piață. Sigur vei găsi unul pe gustul tău. Spor la cumpărături!