Life, Stiri

Taximetristul violat, Terente de Tulcea

Taximetristul violat, Terente de Tulcea

blankDupa ce Nicolae Stan, taximetristul violat, a trait experienta traumatizanta in care a fost violat, injungiat si supus la perversiuni sexuale de catre o clienta “buna” dar nebuna si cu o dorinta carnala apriga la bautura, barbatul se lauda in targ ca principalul motiv pentru a patit cele intamplate este gigantismul penisului sau. ’Am cucu baban, zici ca-i de urangutan”, sau “Ridic in 25 de centrimetri femeia in al noulea cer”, sunt doar cateva dintre expresiile pe care Nicolae, om de rand, se lauda printre prieteni la birt.

 

Pe de alta parte, pe cat e de mare pe atat e de inutil, e conlcluzia la care au ajuns oamenii targului, care barfesc pe seama taximetristrului,’Terenete de Tulcea’ si bomba sexi, Angelina, mai ceva ca la referendumul lui Basescu.Barbatul se apara si spune ca sub amenintarea cutitului, cucul lui nu functioneaza. Cu toate acestea toate indiciile duc la o dragoste cu nabadai dintre un barbat mandru de barbatia sa si o femeie prea pofticioasa cu ambitie.

 

Luminita Perijoc, violatoarea de taximetristi, e acum fara adapost. A fost data afara din apartamentul rezidential unde locuia pe o chirie de 350 de euro, iar in casa mamei sale nu poate merge din cauza tatalui vitreg cu care e certata. Printul salvator vine din Spania, in postura unui fost iubit al femeii, care s-a jurat ca ii va face dreptate.

 

Sursa:click

blank