Monden, Stiri

Tatal Innei condamnat la inchisoare

Tatal Innei condamnat la inchisoare

blankTatal celebrei artiste Inna, Georgic Apostoleanu a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce in urma cu doi ani barbatul a accidentat mortal un mopedist. In tot acest timp tatal Innei si-a pastrat dreptul de conduce.

In 13 august 2009, tatal Innei, Georgic Apostoleanau se afla la volanul unei Dacia 1310 si circula pe soseaua dintre Constanta si Mangalia. Barbatul a pierdut controlul volanului si a accidentat mortal un mopedist ce circula regulamentar. Initial in prima faza a procesului tatalui Innei i s-a acordat o pedeapsa de 6 luni de inchisoare cu suspendare, iar acuzatul Georgic Apostoleanu a contestat decizia judecatorilor, cerand sa se faca mai multe expertize legale care sa ii dovedeasca nevinovatia.

 

Dupa doi ani de investigatii si in urma dovezilor aduse de catre procurori, Curtea de Apel Constanta a decis ca tatal Innei e cat se poate de vinovat de moartea mopedistului, marindu-i pedeapsa la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare, fara a i se retrage permisul de conducere. Inna nu a facut pana acum nici-o declaratie cu privire la condamnarea tatalui sau.

 

blank