Life

Cercetatorii au stabilit! Femeile frumoase obtin mult mai usor ceea ce isi doresc

Cercetatorii au stabilit ca femeile frumoase au mult mai mult de castigat in viata si asta datorita trasaturilor cu care au fost inzestrate de mama natura.

Conform cercetatorilor, femeile frumoase obtin mai repede si mai usor lucrurile pe care si le doresc si asta deoarece frumusetea poate anula capacitatea creierului barbatului de a reactiona obiectiv. 

Potrivit studiului, 21 de barbati, studenti la Universitatea Zhejiang din China, au fost rugati sa priveasca 300 de fotografii ale unor femei chineze. Un alt grup de barbati a impartit femeile in atractive si neatractive, potrivit cercetarii publicate de Huffington Post.

Barbatii au facut apoi echipa cu o parte dintre femeile ale caror imagini le vizionasera anterior, pentru un joc pe calculator. Jocul presupunea ca ei sa decida daca vor imparti o mica suma de bani. In tot acest timp, cercetatorii au studiat undele cerebrale si au notat timpul de reactie.

Studiul a demonstrat ca barbatii erau mai inclinati sa incheie afaceri proaste cu femeile dragute. Ei au acceptat mult mai repede ofertele corecte facute de femeile atractive si le-a luat mai mult timp pentru a raspunde ofertelor dezavantajoase.

Analize cerebrale au demonstrat, insa, ca barbatii au fost mult mai atenti la ofertele dezavantajoase atunci cand acestea erau facute de o femeie neatractiva si s-au simtit rasplatiti in momentul in care femeia era atractiva.

Suntem inclinati sa fim draguti cu persoanele atractive chiar si atunci cand perspectiva unei recompense, cum ar fi o intalnire cu persoana respectiva, nu exista„, explica Psihologul Anthony Little, de la Universitatea din Stirling.Mai mult, alte studii, efectuate anterior, au demonstrat ca o fata draguta poate aduce mereu avantaje, incepand din perioada liceului.

blank
blank