Life

STUDIU. Cand isi doresc femeile cel mai mult sa faca sex

Trebuie sa recunoastem, femeile nu au chiar intotdeauna chef de sex si nascocesc fel si fel de motive. Afla cand e momentul cel mai potrivit.

Un studiu condus de revista medicala ”Women’s health” a relevat faptul ca apetitul sexual al femeilor atinge varful in noptile de sambata, la ora 23.00, scrie Daily Mail.
poza 3

Studiul a fost efectuat pe un esantion de 1 000 de femei din Marea Britanie. Conform acestuia, momentul in care o femeie isi doreste cel mai mult sa fie satisfacuta este in noptile de sambata, la ora 23.00.
 

Potrivit unei alte cercetari in domeniu, condusa anul trecut de oameni de stiinta ai Universitatii London School of Economics, perioada optima a saptamanii pentru a face sex este dimineata de joi.

Cercetatorii spuneau atunci ca acesta este momentul in care nivelul crescut al cortizolului din organism stimuleaza hormonii sexuali. De asemenea, ei precizau ca nivelul de testosteron, in cazul barbatilor si cel de estrogen, in cazul femeilor, este de cinci ori mai ridicat la inceputul zilei.
 

O concluzie comuna la care au ajuns cele doua studii este ca libidoul unei persoane fluctueaza in functie de momentele zilei, iar dorinta sexuala poate fi influentata de diversi factori, cum ar fi numarul orelor petrecute la locul de munca sau nivelul de stres.