Life

Specialiştii au explicat de ce vor barbatii sex in 3

Mulţi bărbaţi visează la sex în trei, dar atunci când vine vorba să discute despre aşa ceva, imediat subiectul devine tabu. Chiar si asa, majoritatea barbatilor recunosc ca si-ar dori o aventura sexuala cu alte doua femei, doar din curiozitate.

Condimenteaza viata sexuala
Cateodata, sexul poate deveni ceva plictisitor, in special daca esti cu aceeasi persoana de mult timp, va cunoasteti prea bine si nu prea mai aveti cu ce sa va surprindeti. De aceea, sexul in 3 este vazut ca si un “condiment” pentru viata sexuala a oricarui barbat, care isi doreste sa experimenteze ceva nou.

Indeplinirea fanteziilor
Sexul in 3 este o fantezie a multora dintre noi, chiar daca recunoastem acest lucru sau nu. Mai mult decat atat, pentru un barbat sa fie in pat cu alte doua femei in acelasi timp este o dovada a masculinitatii sale si a puterilor de seductie.

Este ceva nou si incitant
Asa cum spuneam si mai sus, sexul in 3 nu este ceva comun si obisnuit pentru majoritatea oamenilor. Si cum suntem mereu atrasi de ceva nou si incitant, de ce nu am fi atrasi si de sexul cu mai multi parteneri? Putem experimenta acest lucru si cu partenerul de viata, evident daca ecesta este de acord si isi doreste acest lucru.

Se simt altcineva
Sexul in 3 poate face un barbat sa se simta altcineva, s fie mult mai mandru de performantele sale, iar acest lucru sa ii dea incredere in fortele proprii. In plus, nefacand acest lucru in fiecare zi, barbatul isi poate imagina ca este oricine, de la protagonistul unui film pentru adulti si pana la miliardarul sexy care poate avea orice, in orice moment.

blank