Life, Stiri

Socant! Mama si nou-nascut decedati.

Socant! Mama si nou-nascut decedati. Rudele au cerut ca pruncul sa fie bagat in pantece pentru a economisi banii de inmormantare

 

blankPe o femei insarcinata din Ramnicu-Valcea au apucat-o durerile facerii intr-un moment cand se afla singura in casa. Nu a sunat la Salvare si nici nu si-a permis sa ia un taxi, preferand sa mearga 3 kilometri pe jos pana la spital. Bebelusul s-a nascut mort si la scurt timp a decedat si mama. Rudele au cerut ca pruncul sa fie bagat la loc pentru a nu face doua inmormantari.

 

A crezut ca serviciul de salvare costa bani, cu atat mai mult nu si-a pemis sa ia un taxi si astfel a mers pe jos pana la spital pentru a naste. Drumul lung, de 3 kilometri, a provocat moartea pruncului. Medicii au actionat prin cezariana, dar nu au putut salva viata bebelusului si la cateva ore, din cauza unor complicatii a decedat si mama. La o asa nenorocire, familia femeii au luat o decizie stuperfianta. Au cerut ca noul-nascut sa fie bagat in pantecele mamei pentru a economisi costurile unei a doua inmormantari. Tot rudele femeii au depus plangere la Colegiul Medicilor, acuzand doctorii care au intervenit la nasterea bebelusului ca nu au tratat-o corespunzator pe femeia insarcinata.

 

blank