Showbiz, Stiri

Şoc! Cel mai nou cuplu din lumea mondenă… se destramă?!

Anda Adam şi Botezatu au petrecut… dar fiecare în alt club!

anda-bote

Anda Adam a mers la distracţie într-un club, zilele trecute, dar… nu cu Bote, ci însoţită de o prietenă. Designerul s-a distrat şi el separat.

Deşi se afişează tot timpul şi merg în cluburi numai împreună Anda Adam şi Cătălin Botezatu, care formează cel mai nou cuplu din showbizul nostru, au petrecut separat joi seară. Focoasa blondă a mers în Princess Club din Bucureşti, însoţită de o prietenă, deşi nimeni nu se aştepta să o vadă la distracţie fără celebrul designer. Anda a stat la o masă rezervată VIP şi butonând telefonul. Se pare că blonda era chiar plictisită la începutul serii şi nu avea chef de dans, ea omorându-şi timpul cautând ceva pe Facebook. Se pare însă că i-a plăcut ce a citit, i-a arătat şi amicei ei, după care s-a destins şi a început să danseze.

anda-adam5

Se pare că şi Bote a ieşit în oraş, de curând, împreună cu… o altă femeie. Cătălin Botezatu s-a distrat în compania unei blonde super cunoscute. Este vorba despre Dana Săvuică, cea care a făcut furori cu formele ei după ce a devenit primul iepuraş „Playboy” din România. Dana Săvuică şi Botezatu au luat masa împreună, au vorbit vrute şi nevrute şi s-au simţit foarte bine, zâmbetele de pe feţele lor stând dovadă în acest sens. Imaginile cu cei doi au fost făcute publice de seducătoarea blondă, pe un site de socializare.

Pe Dana Săvuică şi pe Cătălin Botezatu îi leagă o strânsă prietenie de pe vremea când lucrau amândoi pentru binecunoscuta Zina Dumitrescu.

Oare relaţia dintre Anda Adam şi Cătălin Boteazatu a intrat deja în impas?

 

 

blank