Investigaţii, Stiri

Şoc! Ceauşescu le oferea extratereştrilor copii pentru experimente

Explicaţia uluitoară se referă la numărul foarte mare de minori handicapaţi descoperiţi în orfelinatele României, în 1989

zocalo

Una dintre primele imagini care au făcut înconjurul lumii despre România sub Ceauşescu a fost aşa-numitul lagăr de exterminare a copiilor cu handicap de la Cighid, judeţul Bihor. Anul acesta, în Mexic, a apărut o explicaţie şocantă privind fenomenul: dictatorul oferea extratereştrilor copii pentru experimente.

cighid_autopunct_cardina01

Spiegel TV a transmis în 1990 imagini cu copii numai piele şi os, care trăiau în lanţuri, în paturi de fier şi în propriile fecale în căminului de la Cighid. Capacitatea căminului era de 120 de paturi, dar jumătate dintre aceşti copii mureau în fiecare an. Centrul era situat într-un fost castel, revendicat cu succes de familia contelui maghiar Tisza.

0017

La începutul lunii august 2013, publicaţia mexicană Zolcalo Saltillo a lansat o explicaţie foarte ciudată despre situaţia acelor copii. În articolul ”Los crueles experimentos con ninos de Nicolae Ceauşescu” publicaţia susţine că fostul preşedinte Ceuşescu avea legături cu extraterestri, cărora le oferea o parte din numărul copiilor nedoriţi din orfelinate, pentru diferite experienţe.

Informaţia a apărut anul acesta în Mexic

Plecând de la realitatea că la acea vreme avortul era strict interzis, în condiţiile în care măsurile de contracepţie se găseau foarte greu, natalitatea a înregistrat în România socialistă o creştere forţată.

Astfel, orfelinatele s-au umplut cu minori nedoriţi de părinţi, în special cu cei cărora metodele extreme folosite de femei pentru a induce avorturi, nereuşite, le-au cauzat nou-născuţilor malformaţii.

s-2637

Potrivit ziarului mexican Zalcalo, serviciile secrete din Statele Unite au descoperit că dictatorul comunist avea legături secrete cu extratereştri. Având ca sursă un fost agent secret american, publicaţia menţionează că Ceauşescu obişnuia să se întâlnească frecvent cu extratereştri cărora le dădea copii din orfelinate pentru diferite experimente.

mare_Baze_extraterestre_si_OZN_pe_Luna_Pamant_si_Marte_Emil_Strainu_editura_Triumf

”Ziarul mexican concluzionează că acei copii au fost preluaţi de fiinţe bizare şi supuse unor intervenţii, lucru care ar putea explica parţial numărul mare de orfani cu dizabilităţi descoperiţi în instituţiile din România, la scurt timp după căderea comunismului”, ne-a explicat general dr. Emil Străinu, care releatează despre acest caz în cartea ”Baze extraterestre şi OZN pe Lună, Pământ şi Marte”.

Altfel spus, mexicanii sugerează că o parte a acelor minori aveau handicapuri induse de intervenţiile experimentale făcute de extratereştri pe corpurile lor.

blank