Simona Halep
Showbiz

Simona Halep și-a făcut o schimbare radicală de look. Sportiva și-a luat fanii prin surprindere, în mediul online: „Mă mândresc…”

Simona Halep și-a surprins fanii din mediul online cu un nou look. Sportiva a apelat la ajutorul specialiștilor și a decis să își facă o schimbare de look. Deși se confruntă cu o situație neplăcută în cariera sa, Simona Halep are grijă de ea și se răsfață. Iată cum arată acum tenismena!

Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, este apreciată de milioane de oameni și a reușit să devină campioană, iar în prezent se află pe locul 26 în clasamentul WTA. Sportiva nu mai joacă de mai bine de 7 luni, dar rămâne cea mai bună clasată jucătoare de tenis din România.

Simona Halep

Tenismena este încântată de rezultat, după ce a apelat la ajutorul specialiștilor. Simona Halep nu s-a tuns, ci doar și-a schimbat nuanța părului, luând decizia de a accentua nuanța de blond. Fanii sportivei au fost încântati de schimbarea de look.

Simona Halep, schimbare radicală de look

Simona Halep nu a mai jucat tenis de mai bine de șapte luni, duoă ce a fost suspendată provizoriu pentru dopaj din octombrie. Chiar și așa, sportiva încearcă să fie puternică și să se răsfețe atunci când are timp.

Recent, Simona Halep și-a schimbat look-ul după ce s-a lăsat pe mâna specialiștilor. Vedeta și-a schimbat nuanța părului și este încântată de rezultat. Hairstylist-ul care s-a ocupat de transformarea Simonaei Halep a postat câteva imagini cu schimbarea acesteia, alături de un mesaj. „ Mă mândresc cu campioana noastră și îi mulțumesc pentru încrederea în mine! ‘, a spus hairstylist-ul care s-a ocupat de look-ul Simonei Halep.

Simona Halep a fost acuzată de dopaj

Simona Halep a fost acuzată de dopaj în luna octombrie și a fost suspendată provizoriu până la proba contrarie. Din nefericire, procesul în care sportiva va avea șansa de a-și dovedi nevinovăția este amânat de fiecare dată. Jucătoarea de tenis nu înțelege de ce
este tratată în acest mod și susține că drepturile îi sunt încălcate.

„Din 7 octombrie, de când am fost acuzată de ITIA de dopaj, am trăit cel mai mare coșmar din viața mea. Nu numai că numele meu a fost murdărit în cel mai rău mod posibil, dar mă confrunt cu o determinare constantă din partea ITIA, dintr-un motiv pe care nu-l pot înțelege, de a-mi dovedi vinovăția, în timp ce eu nici măcar nu am luat în calcul VREODATĂ să apelez la vreo substanță interzisă.Am încercat de două ori să fiu judecată de un tribunal independent, dar ITIA a găsit în mod constant motive pentru a amâna asta. Acum că am stabilit clar că am fost victima unei contaminări, (n.r.- cei de la ITIA) au venit cu o așa-zisă evoluție anormală a sângelui meu. Sprijinul celor dragi, al lumii tenisului și al fanilor mei mi-au dat curajul să continui să mă antrenez în fiecare zi și să lupt pentru adevăr. Nu am cum să vă mulțumesc îndeajuns pentru asta!’, a scris Simona Halep pe Instagram.

Agnieszka Radwanska îi ia apărarea Simonei Halep

Citește și  AZI AR FI FOST ZIUA MARIEI BUTACIU! FUEGO A TRIMIS UN MESAJ TULBURĂTOR...

Agnieszka Radwanska și Simona Halep s-au întâlnit de 11 ori în WTA, iar jucătoarea poloneză a fost bătută de cinci ori de româncă. Sportiva a vorbit despre situația prin care trece Simona Halep și îi sare în apărare.

„Sunt foarte tristă că nu joacă, chiar cred că tenisului îi lipsește Simona. De asemenea, nu înțeleg de ce trebuie să aștepte atât de mult ca să fie audiată. Cred că totul ar fi trebuit să se desfășoare mult mai rapid, să se fi luat deja o decizie până în acest moment.A fost mereu o luptătoare, o războinică. A demonstrat de atâtea ori acest lucru că este acolo, că joacă un tenis grozav și chiar cred că poate reveni mai puternică’, a spus Agnieszka Radwanska, potrivit sport.ro.

Sursa foto: Instagram

blank