Showbiz, Stiri

Şi-au găsit un „cuib de nebunii”… central

Andreea Marin se mută cu iubitul turc în Dorobanţi

Sunt împreună de numai şase luni, de când Andreea Marin a divorţat de Ştefan Bănică jr (45 ani), dar cei doi amorezi au decis să se mute împreună, în România.

Andreea MarinAndreea Marin (38 de ani) şi Tuncay Ozturk (27 de ani) par că se grăbesc şi nu mai au răbdare să stea despărţiţi. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, fie prin vacanţe în afara graniţelor, fie prin România. Mai mult, pentru a nu intra într-un eventual conflict cu fostul soţ al Andreei, dacă ar fi dormit în vila „Zânei”, iubitul vedetei şi-a tras un apartament de lux în buricul Capitalei, acolo unde cei doi fac, probabil, nopţi albe.

Andreea Marin zâmbește cu gura până la urechi atunci când își privește mult mai tânărul iubit, ceea ce arată că e îndrăgostită lulea de Tuncay şi trăiesc amândoi fiorul iubirii ca nişte adolescenţi.

Iniţial, Tuncay Ozturk a stat cu chirie într-un apartament, dar se pare că relaţia lui cu „Zâna” devine tot mai serioasă, aşa că doctorul şi-a luat casă în Dorobanţi, semn că acesta intenţionează să stea cât mai mult în România.

Deşi Andreea are o vilă în Pipera, în posesia căreia a intrat după partajul cu fostul soţ, atât ea, cât şi iubitul său au preferat să-şi consume iubirea pe teren neutru.

Pentru a nu mai scoate din buzunar 500 de euro pe chirie pe lună, Tuncay Ozturk a achiziţionat, ajutat şi de celebra lui iubită, un apartament în zona Dorobanţi, care a costat în jur de 90.000 de euro. Mai mult decât atât, au venit şi păriţii lui Tuncay în Bucureşti, poate tocmai ca să inspecteze achiziţia fiului lor.

 

blank