Sharon Stone
Life

Sharon Stone a dominat covorul roşu de la Cannes. Actriţa în vârstă de 64 de ani a stârnit admirația publicului

Sharon Stone continuă să-și surprindă fanii. Actriţa în vârstă de 64 de ani a defilat pe covorul roșu pentru premiera filmului Forever Young în cadrul celei de-a 75-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, unde a fost însoțită de doi tineri chipeși, manechini de profesie.

Sharon Stone a fost o apariţie surpriză și a stârnit admirația celor prezenți, dar și a publicului din mediul online, unde au ajuns virale
Sharon Stone
Sharon Stone a dominat covorul roşu de la Cannes

Sharon a facut senzaţie cu outfit-ul său, o rochie semnată Dolce&Gabbana. Actrița în vârstă de 64 de ani i-a uimit pe privitori în timp ce a renunțat rapid la trena rochiei atașată de șolduri, potrivit dailymail.co.uk.

Și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei candelabru.

Anul trecut, presa americană a scris că Sharon Stone se află într-o relație cu un rapperul de 25 de ani RMR, dar relația pare să fi fost ceva pasager în viața starului din Basic Instinct.

Actriţa a absentat de la Cannes ani la rând, asta după ce în 2001, la 43 de ani, a fost victima unui AVC. A reuşit însă să revină de departe şi să se bucure acum de fiecare moment.

A zâmbit fericită pe covorul roşu, aşa cum făcea şi în 1992, când filmul „Basic Instinct” era prezent la Cannes. Pelicula a şocat pe toată lumea, iar Sharon devenea atunci noua stea de la Hollywood.