Vacanţa la plajă te-a prins singur şi anul acesta? Nu dispera! Serialul Click! îţi arată 9 trucuri care te vor ajuta să „agăţi” cu prima ocazie.

seductie

A trecut ceva vreme de când n-ai mai ieşit cu o fată, aşa că e cazul să faci rost de o întâlnire perfectă pe litoral. Se spune că unii reprezentanţi ai sexului tare se nasc cu flirtul în sânge. Trebuie să înţelegi că seducerea unei femei e o artă pentru care îţi trebuie talent. Click! îţi oferă 9 trucuri ca s-o dai pe spate şi pe cea mai inabordabilă tipă de la terasă. 

1. Alegeţi un scop. Dacă tot ce-ţi doreşti e să scoţi pe masă abilităţile tale de mare cuceritor, atunci fii direct. Trebuie să ţii cont însă de consecinţele comportamentului tău. Învaţă să te opreşti când observi că jocul tău ar face-o pe fată să sufere.

2. Găseşte un interes comun. Găseşte orice motiv să vorbeşti cu fata care îţi place. Apropie-te de ea şi întreab-o direct despre orice. Prefă-te că eşti interesat de activitatea în care este implicată în momentul în care ai abordat-o.

3. Păstrează contactul vizual. Ce poate fi mai senzual decât o privire galeşă la momentul potrivit? Provoac-o vizual într-un mod irezistibil, astfel încât următoarea ei reacţie să declanşeze dorinţa.

4. Fă-i complimente. Spune-i cât de mătăsos e părul ei sau ce bine îi stă în rochia aia cu flori. Cu siguranţă se va simţi flatată şi va scăpa o roşeaţă în obraji. În plus, va petrece întreaga seară gândindu-se la tine.

5. Arată-i că eşti interesat de ea. Este vremea să dovedeşti că eşti bărbat – abordeaz-o discret. Femeile respectă un bărbat care are curaj să o atingă uşor sau să îi şoptească vorbe frumoase la urechi… aşa că nu o dezamăgi.

6. Fii misterios. Nu fă greşeala de a arunca cărţile pe faţă din prima. Nu începe să-ţi povesteşti toată viaţa când o întâlneşti pe femeia care te interesează. Mai ţine câteva lucruri şi pentru tine, mai ales lucrurile pe care alţii le cred impresionante.

7. Fă-o să se simtă importantă, dar fă-te şi pe tine greu de cucerit. Oferă-i femeii care-ţi place toată atenţia ta, dar nu îi da credit din prima. 

8. Foloseşte umorul cu moderaţie. Dacă ai mereu replica la tot ceea ce spune fata care ţi-a căzut cu tronc, cu siguranţă îi vei câştiga prietenia. Ai grijă mare să nu cazi în extrema cealaltă şi să fii prea ironic când îi vorbeşti.

9. Fă prima mişcare. Dacă faci prima mişcare o faci să se simtă sexy şi atrăgătoare, şi o să-i arăţi că tu eşti tipul de bărbat puternic şi încrezător de care are ea nevoie.

Citeste si...
Dosarul Alinei Bica. Martor: Şefa DIICOT avea o LISTĂ scrisă de mână cu dosare