Life

Sfaturi pentru o reusita prima noapte, alaturi de noul iubit!

Prima noapte de dragoste cu un partener nou poate fi fantastica sau poate fi un dezastru. Iata cateva sfaturi ca sa nu dai in bara in prima noapte de dragoste cu partenerul tau.img_1598901_thumbs_600x400_2015341

1 Sa nu folosesti prezervativul
Este total interzis sa nu folosesti prezervativul cand faci sex pentru prima data cu noul tau partener. Pana la urma nu-l cunosti atat de bine si nu-i cunosti trecutul sexual. Astfel nu risca, chiar daca folosesti alta metoda contraceptiva, aceasta nu trebuie sa lipseasca.  Ulterior, daca relatia dintre voi progreseaza si lucrurile devin serioase poti sa te gandesti si alte cai de a te proteja in afara de prezervativ .
 

2  Sa arati cat de experimentata esti
Sa-i dai de inteles iubitului tau ca esti pasionala si stii cum stau lucrurile in materie de sexualitate, este in regula. Totusi nu trebuie sa te comporti ca o adevarata diva din filmele pentru adulti. Mai bine lasa misterul sa invaluie camera. 
Pana la urma, este de preferat sa-i dai timp sa-ti descopere aptitudinile in pat si nu sa i le dai pe tava din prima seara. Asa ce sens ar mai avea a doua seara? Astfel, tine pentru mai tarziu fetisurile si fanteziile tale erotice.


3 Sa ai prea multe asteptari
Fiind pentru prima data, aceasta experienta este una emotionanta pentru amandoi. Pot fi momente de panica si anxietate. Fiecare la randul lui sa intreaba daca va fi suficient de bun, daca se va ridica la nivelul asteptarilor partenerului etc. Tocmai de aceea daca exista momente de stangacie, desincronizare etc., nu trebuie sa te descurajezi si sa fii dezamagita. Daca atractia sexuala este prezenta inca intre voi, cu siguranta aceste momente vor disparea la a doua incercare.
 
4 Sa fii pudica dupa
Esti majora, esti vaccinata si pana la urma ai facut lucrul acesta pentru ca l-ai dorit. Nu are sens sa te mustre constiinta acum si sa te simti rusinata de cele intamplate. Invata sa ai incredere in tine si nu-ti mai face probleme inutile.
 
5 Sa-i spui ” Te iubesc „
Pe langa faptul ca este total nepotrivit sa-i spui „te iubesc” cand sunteti abia la inceputul relatiei , sa faci lucrul acesta in prima noapte de poate produce consecinte nefaste. Pe langa faptul ca este foarte posibil sa strici toata seara, il vei face ulterior sa fuga manancand pamantul fara sa mai doreasca sa se uite inapoi nici macar o secunda.
 

6 Sa stai mai mult decat este cazul
Fii atenta la semnele pe care ti le da. Daca iti zice ca vrea sa se trezeasca devreme, probabil vrea sa-ti dea de inteles ca nu doreste sa dormiti impreuna. Ca atare, prinde subintelesul si ia decizia de a pleca. Saruta-l dragostos si spune-i ca trebuie sa pleci, nu insa fara a completa fraza cu „M-am simtit foarte bine”. 
blank