Life

SFATURI PENTRU BARBATII CARE PREFERA „SAVARINA”!

Sex oral

Multe dintre femeile care practica munca de jos, vor sa le fie intoarse serviciile. Unele, pentru a fi satisfacute, cer ca barbatii sa stea in genunchi, pe servetele. Asta e! Iata ce au in cap doamnele:

1. Stai tu deasupra când îţi face sex oral

Un mod simplu şi practic de a te bucura de sexul oral oferit de iubitul tău e să stai tu deasupra. Când el stă întins pe pat cu faţa în sus, tu îţi poziţionezi bazinul deasupra capului său, astfel încât el să-ţi stimuleze cu gura zona pe care ţi-o doreşti tu. Variind poziţia trunchiului şi a bazinului te poţi bucura de o gamă largă de senzaţii.

Ai grijă, nu te lăsa cu toată greutatea pe partener pentru a nu-i provoca disconfort. Tu vei fi cea care deţine controlul asupra mişcărilor şi a ritmului.

 

2. Trebuie să te ia prin învăluire

Este important să-i explici că nu trebuie să treacă direct la atac, ci să te ia prin învăluire şi să îţi sărute tot trupul înainte de a ajunge acolo jos. Plus, etapa în care vă dezbrăcaţi unul pe celălalt şi vă jucaţi îmbrăcaţi în pat şi până ajungeţi în pat este una foarte excitantă pentru tine şi nu trebuie să săriţi peste ea.

Pentru că este foarte important începutul partidei de sex oral este mai bine să spui sau să arăţi, decât să mimezi plăcerea şi el să continue cu ceea ce face, fără ca tu să simţi ceva plăcut. Spune-i să sărute buzele externe fără a-ţi introduce limba înăuntru, apoi să lingă clitorisul foarte tandru cu vârful limbii.

 

3. Atingeri fine, umede şi delicate pe clitoris

Spune-i fără ruşine cum îţi place să fii atinsă acolo jos. Clitorisul este de o sensibilitate extremă, astfel că mulţi sexologi sfătuiesc bărbaţii ca atingerile cu limba să fie lente, fine şi să fie implicată multă salivă care acţionează ca un lubrifiant.

Un truc bun este să-l apuci de cap sau de păr şi să-l ghidezi cu mâinile. Sau să-şi imagineze că mănâncă o îngheţată la cornet şi să mimeze acele mişcări. Poate fi un truc util!

 

4. Clitorisul şi mişcarea stânga-dreapta, nu numai sus-jos

Mulţi sexologi consideră că plăcerea este mai intensă atunci când clitorisul este stimulat cu limba de la stânga-dreapta în loc de sus-jos. Astfel că poţi să-l rogi pe iubitul tău să stea cu corpul într-o parte, adică perpendicular cu al tău în loc să se aşeze între picioarele tale. Senzaţiile sunt inedite şi poate chiar mai intense!
 

5. Puţină vibraţie nu strică niciodată

Un vibrator mic pe care să-l mânuiască în timp ce te sărută acolo jos nu va face decât să-ţi dea senzaţii şi mai intense. Îndrumă-l să-l folosească pentru stimularea clitorisului, însă trebuie să fie o atingere delicată, în timp ce el se plimbă cu limba peste labii sau în zonă. Puteţi să folosiţi ulei de cocos pentru o lubrifiere bună sau un lubrifiant cu arome.
blank