modapt

Daca in urma cu cativa ani vanam reducerile din magazine, astazi avem parte de ele indiferent de perioada. Din fericire pentru buzunarele si picioarele noastre, in online, sezonul de reduceri dureaza…tot anul!

Acum cateva luni m-am hotarat sa ies la o sesiune de shopping, dupa ce una dintre pritenele mele mi-a vandut pontul cum ca ar fi reduceri absolut incredibile. Asa ca am pornit aproape cantand, incantata de ideea ca-mi voi umple cosul. Dupa ce am luat la rand marile branduri pozitionate fericit in centrul capitalei, am inceput sa ma panichez.

Promisiunile vitrinelor erau mari, procentele ametitoare, insa articolele „reduse”…deloc ademenitoare.

In afara de un tricou marinaresc pe care cu greu m-am convins ca isi merita pretul (redus cu 70%) si care mi-a oferit mangaierea ca nu am plecat cu mana goala, am mai capatat in plus si o durere de picioare infioratoare. In rest, toate bune si frumoase, insa la marimi L+. Tot ce am zarit sub M avea cel putin un defect peste care nicio reducere de pret nu m-ar fi convins sa trec.

Dupa cele 3 ore de chin, am decis sa imi curm suferinta si am capitulat.

Acum o saptamana, aflu din nou de marile reduceri. Recunosc – am recidivat. Din nou zeci de magazine, procente inselatoare, din nou marimi L+ la modelele mai decente, cozi interminabile si doar vreo doua tricouri cumparate.

SEZONUL  REDUCERILOR ONLINE

Astazi pot sa zic cu mana pe inima ca nu mai am de gand sa mai particip la vreau maraton al reducerilor. Prefer in schimb sa stau cuminte in fata calculatorului, acolo unde sezonul reducerilor tine tot anul. Din fericire, oferta de site-uri romanesti de haine este suficient de generoasa incat poti sa gasesti tot ce vrei fara sa mai fie nevoie sa pierzi ore in sir pe drumuri sau sa astepti saptamani bune comanda de pe vreun site de afara.

Si daca te obicei intri cam in aceleasi magazine de haine, in online poti sa gasesti zilnic cateva magazine noi. Ieri am descoperit www.modapt.ro, un site cu super preturi! Astazi au ajuns la mine cele doua fuste comandate. Fara batai de cap, bataturi la picioare si buzunare goale…

Ma declar oficial convertita!