Life

Sexul te face mai destept? Iata 5 argumente pro!

Sexul are o multime de beneficii, iar cercetatorii gasesc in fiecare zi cate un nou argument. Cercetatorii de la Universitatea din Amsterdam au descoperit ca sexul are influenta si asupra creierului.
img_890291_thumbs_600x400_566731
Iata cum ne face sexul mai destepti:
 
1.  Sexul creste capacitatea mentala Potrivit studiului mentionat mai sus, participantii care au declarat ca se gandesc des la sex au avut rezultate mai buna la testele de gandire critica.  
 
 2. Sexul te face mai fericit Oxitocina eliberata in timpul sexului te face mai fericit si, astfel, creierul gandeste mai bine.    
 
3. Sexul te scapa de stres. Tot oxitocina este cuvantul magic. Aceasta substanta care elibereaza organismul de stres ajuta creierul sa dea randament mai bun.    
 
4. Sexul creste respectul de sine Cand te simti bine, cand esti mai putin stresat, creste si imaginea de sine. Iar o imagine de sine la cote inalte ii da voie creierului sa functioneze la maximum.    
 
5. Sexul te ajuta sa dormi bine Din nou, “vinovata” este oxitocina. Un somn bun ajuta creierul sa se odihneasca, iar un creier odihnit functioneaza mai bine