Life, Stiri

Sexul, atat de benefic pentru sanatate!

Există studii ştiinţifice care atestă că o viaţă sexuală împlinită îţi menţine organismul puternic. Iată dovezile!

sex-benefic-sanatate

Cu moderaţie

O cercetare desfăşurată la Universitatea Wilkes din Pennsylvania pe studenţii înscrisi la respectiva instituţie a dezvăluit că aceia care făceau dragoste o dată sau de două ori pe săptămână, aveau un nivel mult mai ridicat al imunoglobinei A – IgA, anticorpii majori ai organismului împotriva răcelilor şi gripelor, decât aceia care erau abstinenţi sau o făceau de cel puţin trei ori săptămânal! Aşa că nu lăsa pe mâine ce poţi face… chiar acum!

Adio, durere

Stimularea vaginală are un efect de blocare al durerii, probabil datorită eliberării endorfinelor de către creier şi se pare că odată ce punctul G răspunde excitaţiei, există şanse de 100% să alunge o durere de cap sau un junghi care-ţi dă bătăi de câteva zile. Ia-ţi iubitul de mână şi dă startul plăcerii în pat!

Reglare hormonală

Femeile care fac sex cel puţin o dată pe săptămână (şi în perioadele când nu se află la menstruaţie) se pare că au cicluri menstruale mult mai regulate, o temperatură a corpului mult mai propice pentru a procrea şi un nivel mult mai ridicat de estrogen decât cele care sunt abstinente. Conform unui studiul efectuat la un institut medical de cercetare, cel puţin o partidă de sex pe săptămână încetineşte chiar şi procesul de îmbătrânire în cazul femeilor! Cremele anti-rid au acum un aliat mult mai interesant!

Atingeri curajoase

Cea mai bună metodă de a-ţi cunoaşte corpul şi de a şti cum îţi place cel mai mult să fii atinsă este să te… testezi singură! Terapeuţii sexuali recomandă să îţi achiziţionezi un vibrator şi să-ţi cunoşti corpul pe îndelete – doar aşa îl vei putea ghida pe iubitul tău pe calea celor mai explozive orgasme!