Life

Sexul anal, o placere fara durere!

Desi multe persoane nu recunosc ca sunt atrase de aceasta experienta, deoarece este considerata inca o perversitata, in intimitate cu siguranta au visat sa experimenteze acest tip de act sexual.
img_1438501_thumbs_600x400_1555001
Una dintre cele mai mari temeri in ceea ce priveste sexul anal este durerea pe care o provoaca, deoarece anusul este o zona sensibila, usor iritabila. Cu toate acestea, multi spun ca aceasta experienta merita incercata, deoarece provoaca placere mult mai intensa decat sexul normal. Iata cateva trucuri si sfaturi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa iti condimentezi viata sexuala si sa incerci sexul anal, fara sa infrunti durerea: 
 
1. Relaxarea muschilor
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a avea din start parte de o partida de sex anal reusita este relaxarea muschilor. Asadar, inainte de penetrare, incearca sa relaxezi muschii anusului cu o jucarie sexuala. 
 

2. Nu uita de clisma
Inainte de o partida de sex anal, este important sa cureti anusul, de aceea este recomandat sa iti faci o clisma pentru a evita eventualele incidente neplacute si pentru a avea o igiena perfecta inainte de penetrarea anusului. 
 

3. Lubrifiant cat cuprinde
Pentru a evita durerea, mai ales la prima incercare, este necesar sa folosesti cat mai mult lubrifiant, pentru ca alunecarea penisului sa fie cat mai usoara. Lubrifiantii pe baza de apa sunt cei mai buni pentru sexul anal. 
 

4. Penetrare progresiva
Penetrarea brusca a anusului poate provoca dureri cumplite, de aceea este bine ca actul sexual sa se desfasoare progresiv, fara miscari bruste. Poti incerca chiar stimularea manuala a sfincterului, pentru a relaxa muschii. Dupa acest pas, introducerea penisului se face usor si delicat, pana la penetrarea totala. 


5. Pozitia potrivita
Una dintre cele mai comode pozitii pentru sexul anal este cea a misionarului, in care tu stai pe spate, cu o perna sub fund, iar partenerul tau in genunchi, tinandu-ti picioarele pe umeri. 
 

Sfaturi de care trebuie sa tii cont
Sexul anal neprotejat prezinta cele mai mare risc de transmitere a virusului HIV, de aceea este foarte important sa folosesti prezervativul. Desi teoretic nu exista posibilitatea fecundarii prin sexul anal, totusi pot fi sanse ca sperma sa patrunda din tractul rectal in cel vaginal. 
8% dintre persoanele care experimenteaza contact sexual anal neprotejat se confrunta cu aparitia unei sarcini nedorite.
blank
blank