Life

SEX: VEZI POZITIA RODEO PENTRU FEMEI!

Trebuie să aveți în vedere faptul că viaţa sexuală are un rol esențial pentru orice relaţie de cuplu. Iată de ce e bine ca în momentele intime să profitaţi şi de poziţia Rodeo.poziia_rodeo_0                       În poziția Rodeo, femeia deține controlul!

Este o ipostază similară femeii deasupra, însă de data aceasta ea stă cu fața în direcția opusă. În poziția Rodeo partenera este cea care deține controlul, iar bărbatul se va bucura de o priveliște incitantă. Pentru mai mult echilibru reprezentanta sexului frumos trebuie să se sprijine cu mâinile de șoldurile bărbatului și să facă tot felul de mișcări, de sus în jos sau circulare. Pentru ca această postură să fie și mai excitantă femeia trebuie să ridice un picior și să-și rotească corpul în timpul penetrării. Important este să se oprească la anumite intervale, apoi să continuie mișcările, până ajunge din nou în punctul din care a plecat.

Poziția Rodeo: Garantează orgasmul

Această ipostază presupune flexibilitate din partea ambilor parteneri şi din acest motiv poziţia Rodeo este fascinantă. Femeia este cea care deţine controlul, iar bărbatul se poate concentra pe obţinerea plăcerii şi a excitaţiei. Datorită faptului că penetrarea este foarte profundă, femeia va fi foarte intens stimulată, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ea ajunge la orgasm în această poziţie. Un alt avantaj a acestei posturi este că bărbatul poate mângâia în voie fesele femeii, dar şi alte zone erogene.

Poziția Rodeo: Este ușor de experimentat

Această poziţie poate fi pusă în practică în dormitor pe un pat foarte mare, pe covor, sau în orice alt loc spaţios care oferă maximă stabilitate. De exemplu, pardoseala este ideală pentru poziţia Rodeo în cazul în care v-aţi plictisit de celelalte locuri şi vreţi să vă bucuraţi de o experienţă inedită.