Life, Stiri

Serban Ionescu amnezic

Serban Ionescu amnezic

 

blankStarea de sanatate a actorului Serban Ionescu e din ce in ce mai precara. Acesta nu mai recunoaste pe nimeni, in afara asistentei din spital, care il ingrijeste zilnic. La sfarsitul acestei luni, actorul nu isi va aduce aminte ca femeia care il asteapta la Tribunal pentru divort e Magda Catone, femeia cu care si-a petrecut o viata.

Ultimele date medicale legate de starea lui Serban Ionescu indica o cale fara iesire pentru actor. Se afla in prag de amnezie si tot ceea ce isi aminteste sunt fizionomii vagi ale persoanelor cunoscute. Zambeste totusi incantat asistentei din Spitalul Elias din Capitala, fiind singura pe care o recunoaste.

 

 

Starea de sanatate a actorului Serban Ionescu e din ce in ce mai precara.Boala ii ataca centrii nervosi

 

In stadiul initial al bolii, medicii au banuit ca totul a fost declansat de un virus transmis de o capusa. Studiile si analizele medicale au dovedit ca de fapt e vorba de o boala incurabila care ii ataca centrii nervosi. Serban Ionescu a mers, fara succes insa, si la o clinica din Germania. Nici-un doctor de specialitate nu ii mai da sanse de vindecare. La sfarsitul lunii septembrie actorul Serban Ionescu are infatisare de divort cu Magda Catone, cea care i-a fost sotie 29 de ani.

 

blank