Interviu

Serban Huidu, un model pentru fratele lui cel mic Matei

Exclusiv ! Serban Huidu, un model pentru fratele lui cel mic Matei

blankHuidu, o familie cu trei baieti, toti celebr: Serban, fostul „carcotas” de la Prima TV este fratele cel mare,  Vlad  este fratele cel mijlociu  iar cel mic este Matei. Mezinul familiei Huidueste deja actor si a marturisit pentru expresspress.ro ca modelul lui in viata este Serban. Vlad, mijlociul familiei este singurul care nu face parte din lumea show-bizzului, fiind proprietarul  unui service auto. Singura lui tangenta cu lumea artistica este casatoria cu solista Giulia.

Matei, este diferita viata ta de a unui adolescent obisnuit in varsta de 14 ani pentru ca esti fratele lui Serban Huidu?

Nu.  Sunt un copil ca oricare altul , in varsta de 14 ani , elev in clasa a 8-a.
blankTe-a ajutat celebritatea fratelui tau? A influentat asta cumva distributia ta in serialul „Iubiri secrete”?

Nu. Am inceput sa filmez in serialul de pe PrimaTV „Iubiri secrete” in 2010 , in urma unui casting realizat de firma producatoare.

Ce rol ai?

Interpretez rolul lui Ionut, fiul lui Radu.

Iti place ceea ce faci?

Imi place ceea ce fac si iubesc  acceasta meserie. As dori sa urmez calea fratelui meu Serban Huidu deoarece de mic ii tot spuneam ” vreau sa fiu ca tine!”.

Ti-a fost greu sa intri in rolul din serial?

Rolul din serial mi se potriveste. Scenariul de acolo seamana cu viata mea de zi cu zi. Sunt un copil caruia ii plac glumele, iesirile la film , plimbarile si de ce nu ! … fetele !

www.expresspress.ro

blank