Life

Semnele că te înșeală cu o persoană care o cunoașteți amândoi

Sa speram ca iubitul tau nu te va insela niciodata. Dar cel mai bine este sa afli acum, decat sa realizezi prea tarziu. Iata cateva semne care il dau de gol pe partenerul tau si iti poti da seama daca te inseala cu o persoana pe care o cunoasteti amandoi.

1. Se comporta ciudat cand aduci vorba de ea – daca nu are nimic de ascuns, clar nu are de ce sa se simta inconfortabil daca incepi sa vorbesti despre ea.

2. Amandoi spun ca se urasc reciproc – asta este pueril si poate fi o metoda buna prin care incearca sa se ascunda de tine.

3. Nu te lasa sa vezi ce vorbesc prin mesaje – poate sa iti spuna ca este doar o prietena si daca ai incredere in el, nu ai de ce sa ii verifici telefonul. Daca nu te minte cu nimic, de ce devine atat de agitat cand esti curioasa despre ce vorbesc?

4. Vorbesc pe Snapchat/Facebook sau alte retele de socializare – lucrul asta ar trebui sa iti dea un pic de banuit.

5. Ea te intreaba mereu despre el – e dragut ca amicele tale sa te intrebe ce mai face iubitul tau, dar cand una dintre ele devine prea insistenta, ar trebui sa te puna pe ganduri.

6. Iti spune ca ar trebui sa fii ca ea – nu e bine sa iti compari partenerul cu nimeni, iar daca el ti-o da mereu drept exemplu, este clar ca o place si ca probabil au o legatura unul cu celalalt.

7. O priveste mereu – fie va intalniti pe strada si o soarbe din priviri, fie il surprinzi in timp ce se uita pe Facebook-ul ei, asta nu e bine deloc. Lui nu i-ar placea ca tu sa faci asta, asa ca nu ai de ce sa ii permiti asa ceva.

blank