Selena
Life

Selena Gomez spune că despărțirea de Justin Bieber este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

Selena Gomez s-a destăinuit despre despărțirea de Justin Bieber în noul ei documentar, explicând că s-a simțit „bântuită” de sfârșitul relației lor.

Actrița din „Only Murders In The Building” s-a întâlnit cu Bieber din când în când, timp de aproximativ opt ani, înainte de a se despărți în cele din urmă în 2018, cu puțin timp înainte ca el să se căsătorească cu Hailey Bieber, notează Metro.

Selena a fost văzută în timp ce era în public, asaltată cu întrebări legate de fostul ei partener, ceea ce a făcut ca lucrurile să fie și mai greu de gestionat în spatele scenei.

Acest lucru a determinat-o să scrie „Lose You To Love Me”, despre care a spus că a fost cel mai rapid cântec pe care l-a compus vreodată.

Selena a lansat piesa în 2019 și a stârnit reacții pe această temă la vremea respectivă.

„Este vorba despre mai mult decât o iubire pierdută. Este vorba despre mine învățând să mă aleg pe mine însămi, să aleg viața, dar sperând, de ase menea, că oamenii pot găsi pace și în piesa asta”, a declarat ea.

„Cântecul este despre faptul că știi că ai pierdut complet fiecare parte din cine ești doar pentru a te redescoperi din nou”, continuă aceasta.

„Totul a fost public”, a reflectat Selena despre despărțirea lor. „Mă simțeam bântuită de o relație din trecut pe care nimeni nu voia să o lase baltă. Apoi am trecut peste asta și nu mi-a mai fost teamă. Simt că a trebuit să trec prin cea mai mare suferință posibilă și apoi să uit totul dintr-o dată, a fost foarte derutant,” a mărturisit aceasta.

„Dar cred că asta trebuia să se întâmple și, în cele din urmă, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, a concluzionat Selena.

Pe lângă faptul că această poveste de dragoste și despărțirea ulterioară au ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume, Selena a trebuit să se confrunte cu lumina reflectoarelor asupra tuturor mișcărilor sale de-a lungul carierei, de la zilele petrecute la Disney până la participarea la emisiunea „Only Murders In The Building”.

blank